2777
2789
عنوان

حرف نزدن كودك سيزده ماهه

415 بازدید | 24 پست

دوستان عزيز سلام

من دخترم الان سيزده ماهشه و حدود يكماه و نيم زود دنيا اومده. الان حدود يكماهه كه ميگيره از جايي و مي ايسته و اگه ولشم بكني چند ثانيه مي ايسته. ولي خيلي كم كلمات رو تكرار ميكنه . اسمشو كه صدا ميزني بعضي وقتا نگاه ميكنه و بعضي وقتها نميكنه. اون وقتها هم كه  نگاه ميكنه شايد بخاطر صدا باشه نه اسمش. ولي خيلي خوب باهات ميخنده و تا اينجا همه چيش بغير از حرف زدنش طبيعي بوده. وزنش هم خيلي كمه. حدود نه كيلو هست. ريفلاكس داشت ولي الان يكماهي هست كه تقريبا خوب شده و ديگه بالا نمياره. لطفا كمكم كنيد تورو خدا اين طبيعي هستش؟ الان تو اين كرونا ميترسم دكتر ببرمش. ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خواهر من ۲ سالشه هنوز حرف نمیزنه 😐 فقط اره و نه و ماما و بابا و اب میگه! 

اگر واکنشش به اطراف طبیعیه نگران نباش 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

اگر تست شنواییش خوبه باید صبر کرد و فقط و فقط حرف بزن

تلوزیون و موبلیل کنتر روشن کن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بابا سخت نگیر

نوه خواهرشوهر من الان یکسال و 11 روزشه نه راه میره،نه غلت میزنه نه حرف میزنه الان دو روز هست میگن رو پاش وایمیسته

بچه شما خیلی هم خوبه خدا رو شکر

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

الان که خانواده ها محدود و کم جمعیت شدن بچه دیر حرف میفتن.پسرمن الان سه سالشه .از دوسالگی بابا مامان شروع کرد.

از مقدار هوشش بعضی وقتا چشامون گرد میشه ها.مثلا چند ماه پیش از یک تا ده رو تو یه شب بهش گفتم حفظ کرد.اونم به ترکی ها.

دیروز دیدم به فارسی هم بگیم تکرار میکنه.اما حرف زدنش هنوز کامل نیست.

اما وزنش خیلی کمه.بهش شیرموز خرما بده.کته بده.تخم مرغ و بلدرچین بده.کباب.

ممنون متين جان. آخه نميخوره. حتما بايد ميكس شده باشه. الان بهش رروزي دو وعده سوپ ميكس شده ميدم يه وعده سرلاك چهار وعده هم شير هر بار 7 پيمانه. يه ذره ميكس نشده باشه بدش مياد و درمياره. پيرم كرد اين بچه 

اگر تست شنواییش خوبه باید صبر کرد و فقط و فقط حرف بزن تلوزیون و موبلیل کنتر روشن کن

از اوتيسم خيلي ميترسم. نمي دونم دارم ديونه ميشم. ولي خيلي خوب باهات ميخنده ولي حرف نميزنه. هشت ماهش بود چيزي ميگفتي تكرار ميكرد الان ديگه نميكنه.