2777
2789
عنوان

فیبروآدنوم

3180 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.ممنون میشم کسی تجربه داره بگه.من ۳ ساله فهمیدم فیبروادنوم دارم.وازاون موقع همش حس میکردم کل ماه سینه دردم.تازه یه سالی شده بود که بهترم.فکرکنم چون روحیم بهتر شده.الانم این دوماه اخیر سیکل قاعدگی نامنظم شد.بازم از ماه قبل قبل عادتی درد سینم که سنگین بشه و تیربکشه رو دارم تا الانم هنوز ادامه داره و نمیدونم خودم حساس شدم که حس میکنم فیبروآدنوم رو حس میکنم.خیلی استرس دارم.انشاءالله چیزی نباشه.الان ۴ سال هم هست منتظر بچه هستم.توروخدا واسم دعاکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه ساله دارم درداش خیلی بدبودقبل ازبارداری الان بهترم پسرمم ازوقتی ازشیرگرفتم حس میکنم بازم دردام داره شروع میشه فک کنم چون تواقدامی براهمینه نامرتبی

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
یدونه بود؟دکتر چی گفت بهت نیازی به جراحی نداشت؟

دکتر جراح عمومی رفتم.خیلی معروف بود.معاینم کرد و گفت تو یکی سه تا و تو سینه دیگه یکی دارم و گفت مشکلی نیست و فقط بزرگ شد جراحی میکنیم همین

من تو شهر غریب با شوهرم مشغول کاریم.ازخانوادمم خیلی دورم.میترسم دوستان.نکنه چیز خطرناکی باشه.لطفا وا ...

کاش میرفتی جراح سینه اون بهترمیفهمه هیچی نیست نترس منونکشته  سینه ی چپم پره

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
من تو شهر غریب با شوهرم مشغول کاریم.ازخانوادمم خیلی دورم.میترسم دوستان.نکنه چیز خطرناکی باشه.لطفا وا ...

عزیزم بهتره سونو یا مامو گرافی انجام بدی تا خیالت راحت باشه منم یکی تو سینه چپم دارم 8میلیمتره دکتر گفت نیازی به جراحی نداره

عزیزم بهتره سونو یا مامو گرافی انجام بدی تا خیالت راحت باشه منم یکی تو سینه چپم دارم 8میلیمتره دکتر ...

سونو دوتا رفتم همون ۳ سال پیش به فاصله ۶ ماه که خداروشکر سایزشون تغییر نکرد و گفتن مشکلی نیست.ماموهم گفتن چون سنم کمه نمیخواد.ممنون خانمی