2777
2789
عنوان

ختنه ب روش حلقه میشه بیاید حواهشا

165 بازدید | 18 پست

دیروز پسرمو ختنه کردم ب روش حلقه.سه چهار باری شدید گریه کرد کلا سه چهارساعت از اون ب بعد آروم آرومه حنی وقتی بی حسیش میره.حالا امروز گفته باید بیاید برا معاینه.شنیدم ک امروز حلقه رو برمیدارن و بچه درد زیادی میکشه.تجربه ای دارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته حلقه رو بر میدارن حلقه خودش میفته 🥴 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ن بابا حلقه خودش میفته. از کی شنیدی حالا

من کلی خوشحال شدم ک دیگ دردش تموم شد .الان مادرم زنگ زده میگه همسایمون گفته سوزش و درد اصلیش امشبه ک حلقه رو برمیدارن.پس امروز چرا باید بریم

حلقه ک خودش میفته تقریبا همون قدری طول میکشه ک بند ناف زمان برده براافتادن

اگه زیاد درد داره قطره بده گناه داره بچه

مدام بهش پماد جنتا بزن و خوب چرب بشه بعد از فردام هر چهار ساعت1 بار پوشکش عوض کن و اصلا دستکاری نکنی حلقشو

من کلی خوشحال شدم ک دیگ دردش تموم شد .الان مادرم زنگ زده میگه همسایمون گفته سوزش و درد اصلیش امشبه ک ...

واااا کی گفته. حلقه بعد چند روز خود ب خود و به مرور میفته. موقع افتادن هم یه حالتی میشه ک شاید بترسی. ولی نترس خودش درست میشه. هر تعداد روزی ک طول کشید ناف بچه ت بیفته همون روز هم طول میکشه تا حلقه بیفته‌ فقط با پمادی ک دکتر داده چربش کن. خدا حفظش کنه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
من کلی خوشحال شدم ک دیگ دردش تموم شد .الان مادرم زنگ زده میگه همسایمون گفته سوزش و درد اصلیش امشبه ک ...

واااا چ حرفا 

ن عزیزم نگران نباش فقط همون عذر میخوام دو بار جیش اول ک بعد از ختنس سوزش داره دیگه خوبه