marjan_am مدیر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 143 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست سلام دوستان این بی بی چک منفیه درسته؟ 1399/05/16 | 07:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامانتا_ عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 9313 نهههه بگو منفی شه یدونه دارم یسالش نشده هنو عزیزم من گفتم که خیر باشه .یعنی بهترین نتیجه ممکن که خدا صلاح میدونهفسقلیتم بمونه برات😍
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 143 عزیزم من گفتم که خیر باشه .یعنی بهترین نتیجه ممکن که خدا صلاح میدونه فسقلیتم بمونه برات😍 سلامت باشی خدا نگه داره تو راهیتو والا انقد استرس دارم ک نگو اخه لکه بینی دارم دقیقا سر پسرمم همینطوری شدم
setareeeeeeeee عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1979 خراب نیستا چون منم این مارک که زدم روی جلدش زده تا ۷دقیقه ..بعد چنددقیقه پررنگ شدن 🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
سامانتا_ عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 9313 سلامت باشی خدا نگه داره تو راهیتو والا انقد استرس دارم ک نگو اخه لکه بینی دارم دقیقا سر پسرمم ... ممنونم بانو.ولی فکر کنم تا یسال و اینا لکه بینی بازم طبیعی باشه
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 143 خراب نیستا چون منم این مارک که زدم روی جلدش زده تا ۷دقیقه ..بعد چنددقیقه پررنگ شدن بعد ک پررنگ شد منفی شد باز شک داشتم یکی دیگه زدم منفی شد ولی لکه بینی دارم تمیدونم چرا اصلا سابقه اینظوری نداشتم
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 143 ممنونم بانو.ولی فکر کنم تا یسال و اینا لکه بینی بازم طبیعی باشه نمیدونم والا من سزارین شدم بعد دقیقا ده روز خونریزیم قطع شد و ب روال عادی برگشتم و پریودامم منظم الان میترسم بارداری باشه بااینکه منفی شدن بی بی چکا
setareeeeeeeee عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1979 بعد ک پررنگ شد منفی شد باز شک داشتم یکی دیگه زدم منفی شد ولی لکه بینی دارم تمیدونم چرا اصلا سابقه ای ... شایدم چون توی اقدام بارداری هستی اینجورشدی..منکه توی اقدامم دیگه پریودم نمیشدم کلا سیستم بدنم ریخت بهم😐 🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
marjan_am مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 143 شایدم چون توی اقدام بارداری هستی اینجورشدی..منکه توی اقدامم دیگه پریودم نمیشدم کلا سیستم بدنم ریخت ب ... نههه من نمیخوام یدونه دارم یسالشه