2789
عنوان

همسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 73 پست
اگه خیلی حالتون بدم شد یعنی واقعا حس کردید کروناست اینا رو بگیرید از داروخانه دوستم گفت اگه نبود کار ...

شوهرم خودش داروخانه کار میکنه،بگم فردا بخوره اینارو 

خدایا شکرت 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوراکش ماسته اگ ماست نباشه غذا نمیخوره

میدونم لبنیات بده فقط دوغ خوبه فکر کنم شیر و اینا بده تو واتس اپ اگه بودی همه رو برات میفرستادم اگه میخواهی شمارتو بده همه رو بفرستم برات

خوراکش ماسته اگ ماست نباشه غذا نمیخوره

بشدت ضرر داره اصلا نخوره 

بجاش ویتامین سی 

روزی ۴۰۰گرم گوجه کبابی همراه ناهار 

جوشان استیل سیستئین هر ۱۲ساعت

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

ن خراب شد انداختم 

شوهرمنم همه این علائم روداشت دکتربهش گفته بودسرماخوردگسه چندروزاستراحت کردالانم شکرخداحالش خوبه،مایعات زیادخورد،میوه وسبزیجات میخوردجای خوابشم دوهفته جداکردتامنم مریض نشم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
باشع، خرید ک میکنه اونایی ک میاره رو چجوری استفاده کنم ؟

تو رو خدا اگه کرونا داره نزار بره  خرید.

میدونی چندین نفر دیگه رو مبتلا میکنه. 

باید قرنطینه بشه 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
میدونم لبنیات بده فقط دوغ خوبه فکر کنم شیر و اینا بده تو واتس اپ اگه بودی همه رو برات میفرستادم اگه ...

مریض کرونایی که تو بیمارستان بستری بوده هر روز صبح صبحانه یک لیوان شیر میدادن عزیزم.

منم تقریبا ۱ ماه پیش همه اینارو داشتم تب داشتم سرفه خفیف میکردم خیلی احتمال میدادم کرونا باشه ولی دکتر نرفتم چون حالم خوب بود زیاد هاد نبود تو رفتن عطلاری کلی گیاه گرفتم تو خونه جوشوندم نیم ساعت گذاشتم جوشید گذاشتم زمین ی حوله کشیدم سرم ی بیس دیقه همونجوری موندم روزی دوبار بخدا خوبم کرد فقط همون فقطم قرص سرما خوردگی میخوردم ۵ روز همینجوری بخور دادم خوابیدم استراحت کردم خوبه خوب شدم امتحان کن جواب میگیری 

فکر کنم گوجه و طالبیم‌خوب نیست و بادمجان بدا بعضی ها باعث میشه بدترشون بشه

نه عشقم گوجه کبابی لیکوپن داره خوبه 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️