بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این محمدپور که گفتین دکتر نیست. معلوم شد متقلبه. ویتامین دی نخوردن و غیره هم ثابت نشده.
صفحه خانم محمدپور از سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی دانشگاه ایران حذف شد.اتفاقی که باید زودتر و همان موقع بعد از اخراج ایشان از هیأت علمی دانشگاه بدلیل تقلب و ادعای دروغین میافتاد، امروز با چندین ماه تاخیر افتاد. #کاسبان_کرونا
اگه زیاد حالش بد نیست به هیچ وجه نبرش دکتر چون اگه خدایی نکرده کرونا باشه الان کرونا چند مدل شده بیشتریتشم خفیف میگیرن اگه حالش بد بود ببرش دکتر سیع کن خونه خوبش کنی بچتم چند وقت بزار خونه مادر شوهری چیزی
من هم پسر ۷ ساله دارم هم الان ۶ ماهه باردارم .همسرم ماه پیش کرونا گرفت .دو هفته خونه قرنطینه شد .الکل و دستمال و دستکش و ماسک گداشتم اتاقش .ظرفاش و جدا کردم .مایعات و میوه زیاد دادم خورد .از اتاق بیرون نمیآومد اما اگر هم میاومد سریع جاهای که دست زده بود و الکی میکردم .اگر از حمام و سرویس اسنعاده میکرد فوری وایتکس کاری میکردم .چاره ای نیست باید صبور باشی .