2789
عنوان

همسرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 73 پست
یعنی چیزاییک دست میرنه ضدعفونی کنم یا نه باید همرو با تیرک و وایتکس بشورم؟

ی شیشه وایتکس درس کن هر جا دس زد اسپری کن دسشویی رو هم با پودر ساده بشوری اوکی هس

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این محمدپور که گفتین دکتر نیست. معلوم شد متقلبه. ویتامین دی نخوردن و غیره هم ثابت نشده. 

صفحه خانم محمدپور از سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی دانشگاه ایران حذف شد.اتفاقی که باید زودتر و همان موقع بعد از اخراج ایشان از هیأت علمی دانشگاه بدلیل تقلب و ادعای دروغین می‌افتاد، امروز با چندین ماه تاخیر افتاد. #کاسبان_کرونا

شوهرمنم همه این علائم روداشت دکتربهش گفته بودسرماخوردگسه چندروزاستراحت کردالانم شکرخداحالش خوبه،مایع ...

شوهر منم دکتر گفته انفولانزاعه مراقب باش 

رعایت کن و آزیترو ۵۰۰ بخور شبی یکی تا یک هفته

خدایا شکرت 

اگه زیاد حالش بد نیست به هیچ وجه نبرش دکتر چون اگه خدایی نکرده کرونا باشه الان کرونا چند مدل شده بیشتریتشم خفیف میگیرن اگه حالش بد بود ببرش دکتر سیع کن خونه خوبش کنی بچتم چند وقت بزار خونه مادر شوهری چیزی 

دوستم ک کرونا داره دکتر اینا رو بهش داده اگه خیلی حالش بد شد یا خودتون مطمین شد یا شدید کروناست اینا رو بسته ب حالتون بخورید

مخصوصا اسپری گفت ک خیلی خوبه ی وویسم تو نت فکر کنم باشه پیداش کنی ی دکتر داره ب مریضش میمه چی بخوره چی نخوره اونو گفتم تو واتس اپ بفرستم نمی خواهد خودت تو نت پیداش کن

من هم پسر ۷ ساله دارم هم الان ۶ ماهه باردارم .همسرم ماه پیش کرونا گرفت .دو هفته خونه قرنطینه شد .الکل و دستمال و دستکش و ماسک گداشتم اتاقش .ظرفاش و جدا کردم .مایعات و میوه زیاد دادم خورد .از اتاق بیرون نمیآومد اما اگر هم میاومد سریع جاهای که دست زده بود و الکی میکردم .اگر از حمام و سرویس اسنعاده میکرد فوری وایتکس کاری میکردم .چاره ای نیست باید صبور باشی .

شوهر منم دکتر گفته انفولانزاعه مراقب باش  رعایت کن و آزیترو ۵۰۰ بخور شبی یکی تا یک هفته

آره به شوهرمنم آزیترومایسین داده وقرص زینک پلاس،قرص جوشان،چندتاهم آمپول تقویتی داخل سرم زده بود،الان یه هفته ست شکرخداحالش خیلی خوبه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤