2777
2789
عنوان

مامایی

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایت چطوره یعنی صفرصفری؟

صفر از نظر خودمم وگرنه ی ذره بخونم بجز زیست و فیزیک بقیه میاد تو ذهنم 

مثلا زیست ژنتیک خوندم درستامه ارو بلدما ولی تستاش گیرم میکنه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نبابا دیدم منتهی ۱۰۰گرفت 

این حرف هاروباورنکن عزیزم الان حتی انتقالی شهرستان به تهران توهمون رشته فقط برای خانواده ایثارگره چنین چیزی امکان نداره یه قوانینی هست که مثلاکسی که دامپزشکی خونده بعدازپایان تحصیل توچندمرحله آزمون میده باظرفیت خیلی خیلی کم شایدبه پزشکی انتقال بدن اونم فقط برای ایثارگروهیئت علمی

اگه اراده کنی و قسمتت باشه چرا نشه  ولی من خواهرم ۱۰ ساله ماماس هنوز استخدام نشده ارزش نداره ع ...

حالا مشکلی با استخدامی ندارم میخوام بدونم تو ۲هفته امکان داره بتونم برسونم خودمو

این حرف هاروباورنکن عزیزم الان حتی انتقالی شهرستان به تهران توهمون رشته فقط برای خانواده ا ...

قربونت برم بخدا با چشمای خودم دیدم 

اگه اونو نمیکرد باورم نمیشد 

این حرف هاروباورنکن عزیزم الان حتی انتقالی شهرستان به تهران توهمون رشته فقط برای خانواده ا ...

حالا واس من مهم نیست اصلا حتی اگه نبره 

میخوام پیرا قبول سم بنظرت میشه امکانش هست بتونم!؟

حالا مشکلی با استخدامی ندارم میخوام بدونم تو ۲هفته امکان داره بتونم برسونم خودمو

بخون خدا بزرگه، شاید گیراییت قوی باشه و خیلی بهتر از بقیه بتونی مطالب رو درک کنی و خوب جواب بدی

من درسم تموم شده چجوری باید اقدام کنم؟

فک کنم باید در حال تحصیل باشی دختر عمم ترم دوم. رفت 

قربونت برم بخدا با چشمای خودم دیدم  اگه اونو نمیکرد باورم نمیشد

چی بگم والایه نفرباوعده دویست تومن یه انتقالی شهرستان به تهران نتونست برای ماجورکنه اونوقت اون آدم باصدتومن رشته عوض میکنه مملکت روهواست کلا