2777
2789
عنوان

مامایی

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست
بخون خدا بزرگه، شاید گیراییت قوی باشه و خیلی بهتر از بقیه بتونی مطالب رو درک کنی و خوب جواب بدی

خدا از دهنت بشنوه اجی برام دعا کن

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

چی بگم والایه نفرباوعده دویست تومن یه انتقالی شهرستان به تهران نتونست برای ماجورکنه اونوقت اون آدم ب ...

دقیقا همین آدم با ۳۵۰صندلی داد به کسی 

معاون یکی از دانشگاه های تاپ تهرانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا واس من مهم نیست اصلا حتی اگه نبره  میخوام پیرا قبول سم بنظرت میشه امکانش هست بتونم!؟

سرفصل های مهم بخون مثلاژنتیک که گفتی الان ارزش وقت گذاشتن نداره یامثلابرای شیمی فقط نمونه مسئله هاروکارکن الان باحفظیاتش نمیتونی کارکنی وتاجایی که میتونی سراسری های چهارپنج سال قبل بزن

ازش میپرسی  برام؟

چشم ولی الان نمیتونم بعد اعلام نتایج رفتم پیشش میپرسم ایرادی نداره!؟

سرفصل های مهم بخون مثلاژنتیک که گفتی الان ارزش وقت گذاشتن نداره یامثلابرای شیمی فقط نمونه مسئله هارو ...

چشم مرسی عشقم انشالله بتونم 

ژنتیکی حالا کم و بیش خوندم شاید تونستم جواب بدم دیگه روش وقت نمیزارم 

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافیو تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید