2777
2789
عنوان

با دختر خاله نامزدم چیکار کنم 😤

740 بازدید | 53 پست

دخترا بیاین بگین من چیکار کنم، هر کاری بکنم دختر خاله نامزدم که 4 سال ازم کوچیک تره انجام میده با هر مدل مویی منو ببینه همون موقع موهاشو اونجوری میکنه هر اکسسوری استفاده کنم همون رو میخواد ، پرسینگ زده بودم میخواست عین پرسینگ منو بزنه هر استایلی داشته باشم اونم همونجور میکنه.خیلی باهم خوبیم منم اصلا بخیل نیستم فقط دوس دارم استایل که ماله منه کسی دیگه اونجوری نباشه یا حداقل بزار 2 روز از کاری که کردم بگدره بعد شروع کنه اونم 

الگوش شدی، 😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفو پیش بکش ب در بگو دیوار بشنوه .مثلا بگو وای دیدی تا یکی ی چیزی میخره دوستش میره همونو میخره اصلااا برام قابل هضم نیس متنفرم ازاینکار.کاش ازاین آدما سرراهم قرارنگیرن

واااای منم تو فامیل ی نفر هی ازم تقلید میکنه انقد بدم میاد😐دوس دارم سرمو بکوبم تو دیوار

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 

عزیزم متاسفانه اینطور آدما خیلی زیاد پیدا میشن.سعی کن بهش توجه نکنی.این تنها راهه...

خانومایی که میخوان لاغر و خوش اندام بشن درخواست دوستی بدین که راهنمائیتون کنم عزیزان🌸💜
2790
2778
2791
2779
2792