2789
عنوان

غذا ی نی نی

100 بازدید | 18 پست

بچه ها پسر من ۷ ماهشه ولی اگه غذا یه ذره غلیظ باشه هی عوق میزنه منم میترسم بپره گلوش مثلا امشب یه ذره پوره سیب زمینی درست گردم با کره و شیر خشک هم بهش ازافه کردم که خیلی سفت نباشه ولی بازم هی عوق زد در حالی که اگه فرنی یا سومش خیلی رقیق باشه خیلی خوب میخوره 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانم خب اشتباه می کنی تا بک سالگی من غذا ندادم

کی گفته تا یکسالگی نباید غذا بدی ؟ باید اتفاقا بدی حتی خیلی از متخصصای اطفال میگن غذا شونو تو میکسر نریزید که عضللت فکشون قوی بشه 

کی گفته تا یکسالگی نباید غذا بدی ؟ باید اتفاقا بدی حتی خیلی از متخصصای اطفال میگن غذا شونو تو میکسر ...

شاید سیره یا بو و مزه غذا رو دوس نداره 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
پسر منم هر چیز جدیدی که میخواد بخوره عق میزنه فقط فرنی دوست داره

پسر منم سوپی که از صافی رد شده و فرنی آرد برنج فقط دوست داره 

از اول اینجوری دادی؟باید غذا اب دار باشه ولی له له نباشه توش دونه دونه باشه مثلا برنج که دونه هاش معلومه ولی ابداره نمیدونم‌چطوری بگم 😑😑

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
کی گفته تا یکسالگی نباید غذا بدی ؟ باید اتفاقا بدی حتی خیلی از متخصصای اطفال میگن غذا شونو تو میکسر ...

وجدانا من ندادم فقط آب گوشت ماهیچهو سو‌پ

با پسته پودر شده می دادم 

از اول اینجوری دادی؟باید غذا اب دار باشه ولی له له نباشه توش دونه دونه باشه مثلا برنج که دونه هاش مع ...

اره از اول از صافی رد کردم چون میترسیدم یه بار له له گذاشتم بالا اورد منم ترسیدم 

اصلا صاف نکن سوپشو میکس کن مثل فرنی بشه من سوپشو یه کم غلیظ میکنم ولی با مکافات میخوره مزه شو دوست نداره 

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
وجدانا من ندادم فقط آب گوشت ماهیچهو سو‌پ با پسته پودر شده می دادم 

خب شما اشتباه میکردی . تخم مرغ انواع میوه به جز کیوی و توت فرنگی ماست خیلی چیزا میشه داد فقط نباید زیاد داد و غالب باید شیر باشه 

اره از اول از صافی رد کردم چون میترسیدم یه بار له له گذاشتم بالا اورد منم ترسیدم 

نمیدونم میخوای بپرس من از اول با خورشت شروع کردم یعنی فرنی و حریره که دادم دو هفته بعد مثلا یه ق م خورشت قرمه دادم با ابش هی کم کم زیادش کردم بعد برنج پخته ابدار و   گوشتو سیب زمینی و همینجوری هر دفعه یه چیزی 

فقط با پشت قاشق له میکردم اصلا گوشتکوب برقی استفاده نکردم 

خب شما اشتباه میکردی . تخم مرغ انواع میوه به جز کیوی و توت فرنگی ماست خیلی چیزا میشه داد فقط نباید ز ...

میوه می دادم البته بگم تخم مرغ دوست نداشت من پروتئین مورد نیازش رو با گوشت ماهیچه تأمین مردم دکترش گفت