2789
عنوان

غذا ی نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 18 پست
نمیدونم میخوای بپرس من از اول با خورشت شروع کردم یعنی فرنی و حریره که دادم دو هفته بعد مثلا یه ق م خ ...

وزنش خوبه اگه بازم بازی دراره میبرمش پیش متخصص تغذیه اطفال 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

وزنش خوبه اگه بازم بازی دراره میبرمش پیش متخصص تغذیه اطفال 

والا من دکترش از اول شیش ماه گفت شروع کن با یه قاشق قیمه قرمه و اب قلم و ابه گوشت رقیق و زرده تخم و کره و ...اینا منم دادم البته بچه اگه دندون دربیاره کلا بازی در میاره کم غذا میشه باز خوب میشه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من دکترش از اول شیش ماه گفت شروع کن با یه قاشق قیمه قرمه و اب قلم و ابه گوشت رقیق و زرده تخم و ...

منم ۶ ماهگی شروع کردم با فرنی ارد برنج بعد حریره بادوم که اصلاااا دوست نداشت چند بار اماحان کردم ولی نخورد بعدم سوپ سیب زمینی ماهیچه هویج یه هفته بعد کدو اضافه کردم یه هفته بعد عدس یه هفته بعد که فرداس جعفری میخوام اضافه کنم ... پوره سیب زمینی هم امشب میخواستم بدم ... میوه هم هلو پوره شده و موز دادم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

خب خوبه دیگه همه چی دادی 

هرچی غلیط بود با یه کم اب یا اگه میشد شیر رقیقش کن پوره سیب زمینی ادم بزرگم به دهنش میچسبه چه برسه به بچه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚