2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یسریا میگن از روی ضربان قلب و نوع جفت اما خب بازم نشون نمیده 

نوشته جفت قدامی.تواین مدت هم فقط ۳یا۴بارتهوع داشتم دیگه نداشتم خیلی هم ترشی میخورم ولی نمیدونم ایناربط داده بهش یانه

نوشته جفت قدامی.تواین مدت هم فقط ۳یا۴بارتهوع داشتم دیگه نداشتم خیلی هم ترشی میخورم ولی نمیدونم اینار ...

عزیزم ضربان بالای ۱۴۰ و جفت قدامی احتمال خیلی زیادی دختره. منم عینه شما بودم دختر بود. ان شاالله هرچی هست مبارکتون باشه و بسلامتی بغلش بگیرید❤

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
عزیزم ضربان بالای ۱۴۰ و جفت قدامی احتمال خیلی زیادی دختره. منم عینه شما بودم دختر بود. ان شاالله هرچ ...

من جفتم خلفیه دختره😊

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
😅😅پس این مورد رد شد پس احتمالا از رو ستون فقرات تشخیص میدن واسه منو گفت پسره و پسرم شد

آره احتمالا

واسه منم گفت احتمالا دختره و دختر شد😊

من جفتم خلفیه دختره😊

میگم ک. معمولا میگن اینطوره‌ مثلا میگن ۷۰ درصد جفت قدامی دختره ۳۰ درصد قدامی پسره و برعکس در مورد خلفی. امت کلا ب این چیزا نیست. یکی بود تو همین نی نی سایت ضربان قلب بچش ۱۳۰ بود دکتر گفته بود ۱۰۰ پسرخ. حتی سیسمونیم گرفته بود رفته بود گفته بود دختره

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
میگم ک. معمولا میگن اینطوره‌ مثلا میگن ۷۰ درصد جفت قدامی دختره ۳۰ درصد قدامی پسره و برعکس در مورد خل ...

آره همش احتماله👌👌

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز