یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چه خوب شما دارین برای چه رشته ای و چه مقطعی اپلای میکنین؟
مه میخوام واسه دکتری اپلای کنم فاند بگیرم....معماری خوندم اما دکتری یه چیزمیان رشته ای احتمالا مربوط به معماری اپلای کنم....دارم زبان میخونم الان...شما هم میخوای بری؟چه مقطع و رشته ای؟
مه میخوام واسه دکتری اپلای کنم فاند بگیرم....معماری خوندم اما دکتری یه چیزمیان رشته ای احتمالا مربوط ...
شهریه های اونجا بالاست و هزینه زندگیم بالاست اما بورسیه میکنن بعد از شش ماه تا یه سال برای دانشجوهای ایرانی اصل که البته نکنن هم من بازم میمونم😂😂بالاخره یه جوری سر میکنم فوق فوقش نشد یه جای دیگه اپلای میکنم
یا مثلا ترکیه حتی با وجود مقالات و نمره بالا فاند نمیده یا بورسیه نمیکنه واسه مقطع لیس ...
چرا میکنه اما ازمون ورودی داره و در ضمن کشورشم خیلی خوب نیست من که خوشم نمیاد حالا سلیقه ها فرق میکنه اینم بدون رقیب ایرانی برای ترکیه زیاده خودتم میدونی که چقدر ایرانیا خرخونن