2777
2789
عنوان

کورتاژ دوقلو😭

671 بازدید | 6 پست

بچه ها من حدود چهارماه پیش ناخواسته دوقلو باردار شدم به دلیل رشد ناکافی و نداشتن نبض کورتاژ شدم، الانم که میخوام اقدام کنم متوجه شدم پرکاری تیروئید دارم، فرستادنم دکتر غدد ، واسه فردا بهم وقت داد، خیلی میترسم و ناامید شدم ، عذاب وجدان دارم فک میکنم قبلیا بخاطر سهل انگاری من مردن 😭

خدایا شکرت💜
اینطوری فکر کنی رو تیروئیدت اثر میزاره..پس بی خیال خیلیا تیروئید داخشت قرص استفاده کردن باردار شدن.. ...

اصلا دست خودم نیست استرس میگیرم ، کنترل فکرم از دستم خارج شده

خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دست خودم نیست استرس میگیرم ، کنترل فکرم از دستم خارج شده

این چه حرفیه گلم...انرژی مثبت بگیر...خودت رو برای درمان و مادر شدن آماده کن..از همه‌مهمتر برنامه ی سفر چند روزه با همسرت رو بریز...

ببین تو رو‌خدا حرف از کرونا نزن حالم بهم میخوره...

این چه حرفیه گلم...انرژی مثبت بگیر...خودت رو برای درمان و مادر شدن آماده کن..از همه‌مهمتر برنامه ی س ...

مرسی عزیزم بابت دلداریت 😘😘😘

اره حتما باید برم سفر

خدایا شکرت💜
مرسی عزیزم بابت دلداریت 😘😘😘 اره حتما باید برم سفر

آفرین دختر خوب... هر چه خدا خواست همان می شود هر چه دلت خواست نه آن میشود...

برای منم دعا کن دو ماه سقط کردم هنوز بقایا هست ..۴۲ سالمه و امکان داره هرگز دیگه باردار نشم...اما خدا با منه ...

آفرین دختر خوب... هر چه خدا خواست همان می شود هر چه دلت خواست نه آن میشود... برای منم دعا کن دو ماه ...

از ته دلم آرزو میکنم خیلی زود مادر شین و یک نی نی ناز و سالم دنیا بیارید 🙏🙏

خدایا شکرت💜