2821
2789
عنوان

خواستگاری

643 بازدید | 35 پست

بچه ها برای برادرم رفتیم خواستگاری دختر دچار دیابته نوع 1 هست و باید روزی 2 الی 3 بار انسولین بزنه برادرم  نمیتونه درست تصمیم بگیره اخلاق دختر به دلش نشسته ولی میترسه بخاطر این بیماریش دو به شک شده شما بودین چه میکردین ممنون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی بیماریش خیلی خطرناکه و جاده که توی زندگیشون اختلال ایجاد کنه؟! 

عزیزم این روزا بیماری جز لاینفک زندگی همه ماها شده اگه بیماری صعب اعلاجی بود میشد گفت باید تجدید نظر کرد ولی دیابت یه بیماری معمولی که خیلیا درگیرشن و اصلا هم نمی تونع مانعی توی زندگی سالم ایجاد کنه 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
وااا خب هرکسی یه عیبی داره باید کنار اومد من کم شنوام از سمعک استفاده میکنم اونوقت منو ببیتی چی می ...

عزیز دلم هیچکی بی عیب نیست مهربون مطمئنم استعدادای زیادی داری😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

صداقتش نشانه حلال زادگیشونه نه اینکه اوناکه سالمن خیلی خوبن یه مشت دریده دوست پسرباز هرزه انشاالله ازپس کاراش بربیادبتونه بچه سالم بیاره فرداطلاقش نده بخاطرناباروریش خوبه

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
ینی بیماریش خیلی خطرناکه و جاده که توی زندگیشون اختلال ایجاد کنه؟!  عزیزم این روزا بیماری جز ل ...

نمیدونم مادرمو خیلیا بدبین کردن که پسرتو بدبخت میکنی و ممکنه واسش دردسر بشه و.و. داداشمم گیج شده نمیدونه باید بره سمت دلش یا بگه نه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز