سلام دوستان نمیدونم از کجا شروع کنم داداش من یه مادرزن داره خیلی تو کاراشون دخالت میکنه من به یه مثال بسنده میکنم داداشم خواست ماشین بخره پدرم گفت من یه مقدار کمکت میکنم خانمشم خیلی طلا داره خواست یکی از سرویساشو بفروشه بزارن رو پولا یه ماشین خوب بخرن حالا مادرخانمش زنگ زده ک میخوای طلاهای دخترمو بفروشی ماشین بخری داداشم ناراحت شده فعلا کنسل کرده قضیه رو عروسمونم ناراحته از رفتار مادرش ظاهرا حالا از یه دید دیگه میگم شاید حق دارن خب طلا مال زنه ، پس چرا ما اینقدر ساده ایم همه چیمونو تو زندگی وسط میذاریم ، بنظرتون مادرزنه حق داره ؟
هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
آخه مگه نمیگی خیلی طلا داره منظورت همین یه سرویس بود ؟!!!
نه بازم داره ، هم سرویس داره هم تک هم سکه هم دلار هم یورو کلا داداشمم داره پدرمم خیلی هواشونو داره فقط من موندم ما اینقدر ساده ایم یا مردم اینقدر زرنگن من مادرم عمرا عمرا با دامادش راجب این چیز ا حرف بزنه اصلا
یلام عزیزم تاپیکت ازسید عباس رو خوندم قفل کرده بودی نتونستم چیزی بنویسم تو که حاجت گرفتشی من میترسم صداش بزنم میترسم چون جواب نگریم به هم میزیزم میشه برام دعا کنی اسمم ماجده است چند تاحاجت دارم حیاتیه حالم خوش نیست برام دعا کن سید عباس واسطه شه
یلام عزیزم تاپیکت ازسید عباس رو خوندم قفل کرده بودی نتونستم چیزی بنویسم تو که حاجت گرفتشی من میترسم ...
عزیزم ،محتاجیم به دعا ، چشم ، خودتم رو یه برگه حاجتتو بنویس و اسمشو بیار من خودم مثلا مینویسم یا سیدعباس لطفا فعلا اتفاق بیفته مرسی ، بعد هفتا صلوات نذر میکنم سه تاشو میفرستم چهارتاشو گرویی برمیدارم بعد از برآورده شدن حاجتم میفرستم ،یاسیدعباس لطفا هوای ماجده رو داشته باش نذار دست خالی بره آمین ، خدای بزرگ کمکمون کن