2777
2789
عنوان

مادر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 30 پست
گلم شما اگه بگید و با مادرزن برادرتون دعواتون بشه بدتر اوضاع خراب میشه زن برادرتان خودش باید جلو دخ ...

نه من فقط گفتم تو احترام زنتو نگه دار و ازمشاور کمک بگیر زندگیتو مدیریت کن

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

حالا کاری ندارم کی خریده 

ولی به مادر زن ربطی نداره زندگی خودشونه 

همینطور که به خانواده شوهر ربط نداره به خانواده دخترم ربط نداره 

تصمیم گیرنده خود زن و شوهرن 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مگه نمیگی خیلی طلا داره  منظورت همین یه سرویس بود ؟!!!

نه بازم داره ، هم سرویس داره هم تک هم سکه هم دلار هم یورو کلا داداشمم داره پدرمم خیلی هواشونو داره فقط من موندم ما اینقدر ساده ایم یا مردم اینقدر زرنگن من مادرم عمرا عمرا با دامادش راجب این چیز ا حرف بزنه اصلا

یلام عزیزم تاپیکت ازسید عباس رو خوندم قفل کرده بودی نتونستم چیزی بنویسم تو که حاجت گرفتشی من میترسم صداش بزنم میترسم چون جواب نگریم به هم میزیزم میشه برام دعا کنی اسمم ماجده است چند تاحاجت دارم حیاتیه حالم خوش نیست برام دعا کن سید عباس واسطه شه 

یلام عزیزم تاپیکت ازسید عباس رو خوندم قفل کرده بودی نتونستم چیزی بنویسم تو که حاجت گرفتشی من میترسم ...

عزیزم ،محتاجیم به دعا ، چشم ، خودتم رو یه برگه حاجتتو بنویس و اسمشو بیار من خودم مثلا مینویسم یا سیدعباس لطفا فعلا اتفاق بیفته مرسی ، بعد هفتا صلوات نذر میکنم سه تاشو میفرستم چهارتاشو گرویی برمیدارم بعد از برآورده شدن حاجتم میفرستم ،یاسیدعباس لطفا هوای ماجده رو داشته باش نذار دست خالی بره آمین ، خدای بزرگ کمکمون کن 

نباید این حرف رو میزد مادرش..اگه عروستون خودش ب فروش طلا راضیه اگه پدر مادزشم خریده باشن بازم حق دخالت نداره کسی..

من خودم سر عقد مادرم سرویس جدا داد پدرم جدا ..شوهرمم ک سر عقد داد جدا..دیگه اونا برا منن بخوام بفروشم ک نباید بگن نفروش چون ما خریدیم 

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..
یلام عزیزم تاپیکت ازسید عباس رو خوندم قفل کرده بودی نتونستم چیزی بنویسم تو که حاجت گرفتشی من میترسم ...

سسد عباس کیه؟ از خدا حاجت بخواین

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
سلام خانمی دیدم توی تاپینگ دنبال ذکر یا سوره برا روزی و پول بودی انجام دادی نتیحه گرفتی؟

سلام آره گلم سوره یس بعد نماز صبح ونه بار نادلی بعد نمازصبح و...