2777
2789
عنوان

خواستگاری

585 بازدید | 43 پست

خانومای عزیز خوبین میگم من از هر لحاظ خوبم تحصیل کردم تو خانواده خوبی بزرگ شدم خوشگلم ولی حتی یه خواستگارم ندارم نگین از مجردیت لذت ببر که نمیبرم فقد لطفا راهکاری بلدین بهم بگین زودتر عروس شم راستی ۲۲ سالمه میشم ۲۳

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

عجله نکنید زوده

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن سره طه رو بخون 40 بار با وضو

منم اینجا شنیدم نمیدونم راسته یانه ولی هرچی باشه چیز بدی نیست سوره قرآنه 😁

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
میگن چله سوره طه خوبه

خوندم 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عزیزم عادیه تو این وضعیت کی شرایط زن گرفتن داره 

😔😔😔

عجله نکنید زوده

همه همسنام این چند ساله رفتن

شمارتون رو بدین معرفها من سه ساعت خونه دوستم هستن هی تماس میگیرن باهاشون البته اشنا و فامیل زیاد دار ...

معرف سراغ ندارم 

چله سوره احزاب

فدات