2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 43 پست
برام خواستگار میاد اره ولی موردای خوب و با اون معیارایی ک میخام هنوزنیومده😥

انشالله پیدا میشه عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سلام عزیزم اره خودمم اون قضیه منتفی شد😃 ولی مامانم تا هفته پیش صب بیدارمیشد ی فحش میداد بعد کاراشو ...

چن وقته بیادت بودم الانم که تو تاپیک دیدمت گفتم ازت بپرسم ببینم اخرش چی شد😀نگران نباش عزیزم ان شاالله امشب به حق امام هادی یه بخت خوب نصیب هممون بشه😍خدا دیر نمیکنه به وقتش برامون رقم میزنه...

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن سوره جاثیه رو بنویسین یا همراهتون باشه یا تو شیشه ایی ک سرش تنگ باشه بزارید و بزارینش جای تاریک ...

تو شیشه بزاریم همراهمون باشه؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

انشاءالله هعیییییییی    

😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
مرسی عزیزدلم از اینکه بیادم بودی مهربونم😘😘😘 پس شمام مجردی انشالله همه مون خوشبخت بشیم

قربونت عزیزم😍😍

منم مجردم من مشکلم اینه بابام نمیزاره خواستگار بیاد میگه هنوز کوچولویی😂ان شاالله همه مون عاقبت بخیر بشیم❤

سلام عزیزم اره خودمم اون قضیه منتفی شد😃 ولی مامانم تا هفته پیش صب بیدارمیشد ی فحش میداد بعد کاراشو ...

عه😂😂😂 حتما خوب بوده 

نه میگن اون شیشه رو خاک کنین تو باغچه یا جای تاریک بزارین منتها من فقط نوشتمش بزار ببینم متن دقیقشو ...

نوشتی هر جا میری با خودت میبری منظورم اینه؟

سوره جاثیه رابنویس با خلوص نیت و بزار توی شیشه ای درش تنگ باشه مثله شیشه آبلیمو وتو باغچه خاک کن اگر ...

آها مرسی عزیزم حتما مینویسم خسته شدم دیگ😞

من باشغلش مشکل داشتم و رفتارو تیپش جلسه اول خوب نبود جلسه دوم ک فقط با داداشم صحبت کرد خوب بود ولی ...

آها انشالله خوشبخت بشی

قربونت عزیزم😍😍 منم مجردم من مشکلم اینه بابام نمیزاره خواستگار بیاد میگه هنوز کوچولویی😂ان شاالله ...

من برعکس مامانم این جمله رو میگه و نمیذاره

من برعکس مامانم این جمله رو میگه و نمیذاره

تک دختری؟من تک دخترم حس میکنم بیشتر بخاطر اینه که پدرم زیادی حساسه

نه والا ۳ تاییم آخریم

نگران نباش عزیزم هر چی خدا بخواد همون میشه دست بنده هاش نیست به وقتش بهترینا برات اتفاق میفته دوستم😍