2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امشب اونی که میخوام بهم زنگ بزنه و خوشی به دلمون دوباره بیاد و موندگار بشه 

توروخدا از ته دلت دعا کن

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

ظهور اقا وسلامتی خودم وخانواده ام که همراه با عافیت باشه وخوشبختیمون

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

میخوام اون دنیا من وخانوادمو شفاعت کنه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

یا امام حسین دهه محرم که میشد به هیچ برنامه ای فکر نمیکردم به جز روضه ای که از اول عمرم همیشه رفتم . هیچ وقت فکر نمیکردم چه نعمتیه که بیام بشینم و عطر چایی و اب گرم ابلیموی روضه شما منو ببره تا خود بهشت . این که اخر شب همه با هم به صاحبخونه کمک میکردیم فرشا رو جمع کنه و کتابای زیارت عاشورا رو مرتب کنه ‌. میدونم که امسال یه جوره دیگه میشه . اصلا امسال هیچی اون جوری که قرار بود باشه نبود . نوروز نیمه شعبان رمضان احیا هیچی .... یا امام حسین ما قول میدیم مثل یه شیعه واقعی  حواسمون به همدیگه باشه قول میدیم با بیفکری حقی گردن خودمون نندازیم که شما شب عاشورا اول از همه منع کردید اونایی که حق بر گردنشونه تو جمع اصحابتون بمونن و این خودش یه درس بزرگه . یا امام حسین لطفا شما هم به دل همه ما نگاه کنید . بال فطرس به قنداقه شما گرفت و فطرس بخشیده شد . یا امام حسین شما رو شفیع و واسطه قرار میدیم بین خودمون و خدا که این بلا از کل دنیا برداشته بشه که همه مریضا شفا پیدا کنن و دنیا بشه همون جوری که قبلا بود ..... 

یا امام حسین 

تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود 💚

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚