2777
2789

تهش میمیریم غصه نخور

بیشتر از این چیزی بگم هم خودمو کول زدم هم شمارو

هیچ انگیزه ای نیست فقط همین که تهش میمیریم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مهم نیست اوضاع چقدر سخت باشه

ما خدایی داریم که اگه بهش مراجعه کنیم و بهش پناه ببریم

حرفامون براش با ارزشه و هوای مارو داره و بهمون پناه میده و پناه داده

مثل همین الان که هوامونو داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊️

خدایاشکرت ....و مرسی ک همیشه باهامی انشاالله ک بتونم از پس این همه مشکل بر بیام🤕 و هیچ وقت کسی و قضاوت نکنم(( .به نفسامارهمغلبه کنم ))الهی بحق هذاالدعا دعاهایی ک هرشب و روز میکنم به کرسی اجابت بشینه دلم میخواد به ارزوهام برسم دشمن شاد نشم دلم آشوبه و آرامشم فقط یادخداست🌱❤️منتظرم معجزه بشه از این وضع نجات پیداکنم خدایا راه را برایم هموار کن من بدون تو هیچم هیچ ب امیدت منتظر فردای بهتر هستم که تمام غصه هایم را به باد بدهی .....پاییز قدمت مبارک🍁ان الحسین مصباح الهدا وسفینة النجاة🏴🌠

دوتا گرگ وجود داره که همیشه در حالِ جنگن
یکی تاریکی و ناامیدی
و یکی نور و امید
میدونی کدوم برنده میشه؟

به هرکدوم که غذا بدی

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
خیلی دلتم بخواد اینجا به دنیا بیایفقط لیاقت نداری لیاقت جایی که هستی

اره لیاقت نداره بین یه مشت کفتار آقازاده و دزد زندگی کنه و ببینه عمر و جوونیش داره از بین میره اما یه مشت دزد و مفت خور دارن میتازن

مرهم نیستی نمک نباش رو زخم بقیه

شاید زندگی کردن سخت باشه ولی باید بگم خدا خود شده این راه سخت یک موفقیت بزرگ برامون گذاشته که فقط مخ ...

چه اهدافی وقتی نمیتونم نیازهای اولیه را برطرف کنیم