2777
2789
عنوان

داماد بیشعور

1106 بازدید | 24 پست

خواهرم رفته برا سزارین اورژانسی یه شهر دیگه

نگران شدم زنگ زدم رو گوشی دامادمون 

بهش میگم حالش چطوره الان با شوهرم میایم

گفته لازم نکرده ۹ماهه نیومدی الانم نمیخاد بیای

دیگه هم زنگ نزن رو گوشیم

بعدم قطع کرد

نگین چرا ۹ماه نرفتی قبلا تاپیکشو زدم این اقا از همون اول برا ما قیافه گرفت و نه باما و ن خونه پدرم رفت و امد نکرد کل دوسالی ک ازدواج کردن فقط ی بار خونه پدرم و ی بار خونه من اونم برا پاگشا اومد

باهمه ی اینا من از خواهرم نبریدم از لحاظ مالی حمایتش میکردم برای بچه اش کلی خرید کردم و .....الان شوهر بی شعورش اینجوری گفت بغضم شکست

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

خواهرم بارها و بارها با شوهرش بحث کرد و اخر بی خیال شد و همیشه خودش تنهایی می اومد بهمون سر میزد

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم خب حق داره نه ماه کمک خواهرت نکردین اونا هم انتظار داشتن بعدش الان تو استرسه یه چیزی گفته 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

خب برین خواهرتون تنها نذارین اون وقتی به. ش بیاد انتظار داره شماها و ببینه

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
خواهرم بارها و بارها با شوهرش بحث کرد و اخر بی خیال شد و همیشه خودش تنهایی می اومد بهمون سر میزد

خاک تو سر شوهرش اشکال نداره لطفا با خواهرتون رفتارتون عوض نشه اون گناهی نداره طفلی دلم براش سوخت برای اونم الان سخته زندگی با همچین مردی

❤️

عزیزم خودت داری میگی بیشعور پس ازش انتظاری نیست توی این اوضاع کرونا عقل حکم میکرد نری یه شهر دور ملاقات یه زن حامله بزار اوضاع یکم بهتر شه و از پیک کرونا در بیایم حتما برو بهش سر بزن و براش کادو ببر و محل به دامادتون هم نده 

به نظرم خب حق داره نه ماه کمک خواهرت نکردین اونا هم انتظار داشتن بعدش الان تو استرسه یه چیزی گفته&nb ...

عزیزم خود همسرش علنا گفت دوست ندارم بیاین خونه ام اما من هیچ وقت ب هیچکس نگفتم فقط نرفتم دیگ

تو که اخلاقشو میدونستی چرا زنگ زدی بهش

نگران شدم فکر نمیکردم تو این شرایطم اینجوری جواب بده

خاک تو سر شوهرش اشکال نداره لطفا با خواهرتون رفتارتون عوض نشه اون گناهی نداره طفلی دلم براش سوخت برا ...

اره هیچکدوم ما کنارش نیستیم الانم فقط دارم گریه میکنم

عزیزم خود همسرش علنا گفت دوست ندارم بیاین خونه ام اما من هیچ وقت ب هیچکس نگفتم فقط نرفتم دیگ

میدونم ولی اون موقع نباید پاتون میبریدید اون موقع باید میگفتی خواهرمه میایم چرا نزاشته رفت و امد کنید؟؟؟

ببین تو حرفاش گفته نه ماه نیومدید یعنی انتظار داشت برید 

طفلک خواهرت چه غریب افتاده دلم سوخت براش

فعلا بزار کمی بگذره ایشالا با اومدن بچه رفت و امد بتونید بکنید

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......