2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری هر چی دلشون

352 بازدید | 41 پست

میخواست میخوردن اتفاقی نیفتاده برای نی نیشون ☺️

چون به من گفتن سقط شده من از اخرای 5 هفته تقریبا تا 9 هفته بودنم هست و سقط نشده همه چی خوردم از زعفرون و ماهی و عسل و کره 😞 هر چی ک گفتن ضرر داره رو خوردم چون فکر میکردم نیست الانم مثل چی میترسم بلایی سرش اومده باشه 😞 تو این چند هفته یدفولیکم قطع کرده بود 😔 بنظرتون مشکل دار میشه 😞بخاطر قطع یدفولیک😓

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسخول برو دکتر ب دکترت بگو

بی ادب 😒 به دکترم گفت گفت ایرادی نیست 😑 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

سلام مامانا این یه برنامست که همه بارداراو مامانای بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن هستم ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین..قسمت داستانو لالاییوونمودار رشدو...هم داره

من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

من همه چی خوردم همه چی حتی یه مدت دندونم درد میکرد قرص خوردم یه عالم بعدم آلرژیم عود کرد بازم قرص خوردم خداروشکر هیچی نشد عکس دخترمو ببین جیگرمو😍😍😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بی ادب 😒 به دکترم گفت گفت ایرادی نیست 😑 

خب ایرادی نداره در عوضش بچت شنگوله خنده رو از بس زعفرون خوردی😂😂😂🙂🙂🙂

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

اگ کم استفاده میکردی اشکالی نداره

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
عزیزم قسمت باشه بمونه حتما میمونه .ولی توهم خیلی باید مراعات میکردی بالاخره نسبت به اون بچه مسولی .ح ...

سونو رفتم مشکلی نیست 😞 ولی خب دلم آروم نمیگیره آخه نو سونو 6 هفته هیچ چیزی دیده نشده و بخاطر لکه بینم دفع لخته گفتن سقط شده 😔

این چه حرفیه؟ زشته

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

😐

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...