2777
2789
عنوان

بارداری پوچ .....بچه ها کسی تا حالا اینجوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 62 پست
واسه من همینجور بود پوچ بود سقط شد پوچ یعنی کیسه زرده تشکیلی میشه جفتم هست ولی جنین نیس من دو بار پو ...

ممنون عزیزم خدا روشکر ک بچتون سالم وسلامت بدنیا اومده بعدش

واقعا علتش اسپرم هست؟؟

اینو نمیدونستم یعنی چ مشکلی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قبلش شیاف پروژسترون استفاده کرده بودین؟

نه هیچی یه خونریزی شدید داشتم گن تنگ تو عروسی خواهرم پوشیده بودم نمیدونستم باردارم تو همون مجلس عروسی بدون اینکه موعدم باشه خونریزی در حد قربونی کردن سر گوسفند داشتم نگم برات که عروسی خواهرم بود منم تنها خواهر عروس خودت ببین دیگه چی میشه فرداش رفتم دکتر وسونو گفت بارداری ولی رحم پراز خونه ضربان جنینو نمیبینیم 15 روز بعد گفت باید کورتاژ بشه 

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
ممنون عزیزم خدا روشکر ک بچتون سالم وسلامت بدنیا اومده بعدش  واقعا علتش اسپرم هست؟؟ اینو نمیدو ...

اره گلم بارداری پوچ مشکل از اسپرم هست شوهرم تعداد اسپرمای سالمش کم بود و تحرکشم کم بود با طب سنتی درمان شد خودمم پلی کیستیک بودم ک هر دومون با طب سنتی درمان شدیم و جواب گرفتیم شکر خدا...باید اسپرم رو بدن ازمایش تا مشخص بشه مشکل از چی هست 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اره گلم بارداری پوچ مشکل از اسپرم هست شوهرم تعداد اسپرمای سالمش کم بود و تحرکشم کم بود با طب سنتی در ...

من واسه بارداری سومم ک سالم دنیا اومد رفتم سونو برا تشکیلی قلبش تـی نه هفتگی بهم گفت بارداری پوچ بخاطر مشکل اسپرم هست منم اونجا فهمیدم ولی قبلش ما رفته بودیم پیش طب سنتی و فهمیدیم هر دومون مشکل داریم ولی دلیل بارداری پوچم رو نمیدونستیم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خودش سقط شد  چند هفته فهمیدین ک پوچ هست ؟

اره سال 96 خرداد فهمیدم باردارم شش هفته رفتم گفت ساک حاملگی هست جنین نیس برو دو هفته دیگه بیا ک خودش نه هفته سقط شد مث پری ی کم شدیدتر فقط ی تکه گوشت مانند و بند ناف ازم اومد و تمام مرداد ماه بود سقط شد بعد آذر همون سال دوباره باردار شدم ک چند روز پریم عقب افتاده بود نفهمیدم باردارم وقتی سقط شد فهمیدم چون سابقه تاخیر پری داشتم بعد شهریور سال 97باردارشدم و خداروشکر سالم دنیا اومد توی اون مدت خیلی سختی کشیدم چهارسال منتظر بچه بودم...

اره سال 96 خرداد فهمیدم باردارم شش هفته رفتم گفت ساک حاملگی هست جنین نیس برو دو هفته دیگه بیا ک خودش ...

خیلی سخته منم ۲تاسقط داشتم درک میکنم الانم این بارداری چهارمم هست اما نمیدونستم بارداری پوچ مربوط ب اسپرم هست چون ن من ون شوهرم مشکلی نداشتیم هیچ وقت و تازه با اولین اقدامم زود باردار میشم همیشه شوهرمم آز اسپرم ک داد دکتر گفت همه چیش خوبه ونرمال برام دعا کنید بچه ها ک جنین باشه وپوچ نباشه 

من واسه بارداری سومم ک سالم دنیا اومد رفتم سونو برا تشکیلی قلبش تـی نه هفتگی بهم گفت بارداری پوچ بخا ...

خداروشکر ک بچه تون رو سالم بدنیا آوردین والان مادر هستین 

عزیزم 

عزعزیزم بد بارداری پوچ رفتی دکتر بهت داروی خاصی داد

بله یک سال و نیم بعد بارداری پوچ دومم با دو دوره داروی گیاهی  باردار شدم اولش پیش،متخصص میرفتم دو سال طول کشید دو بار بارداری پوچ داشتم که بعد یه آشنا بهم کسی رو معرفی کردن و هم خودم و هم شوهرم دارو گیاهی خوردیم چون شوهرم هم اسپرم ضعیف بود  

خیلی سخته منم ۲تاسقط داشتم درک میکنم الانم این بارداری چهارمم هست اما نمیدونستم بارداری پوچ مربوط ب ...

عزمزم به شوهر منم گفتن مشکلی نداری ولی بعد فهمیدیم اسپرم شوهرم ضعیفه من دو بار بارداری پوچ داشتم مشکل بارداری پوچ از اسپرم هست عزیزم منم اون زمان نمیدونستم ایشالا این بارداریتون سالم باشه و بسلامتی زایمان کنید

عزمزم به شوهر منم گفتن مشکلی نداری ولی بعد فهمیدیم اسپرم شوهرم ضعیفه من دو بار بارداری پوچ داشتم مشک ...

ببخشید عزیزم من تاریخ رو نخوندم که واسه سال ۹۹ هست خوشحال شدم بسلامتی ایشالا شاهد شادی و خوشبختی و موفقیتش باشید

بله یک سال و نیم بعد بارداری پوچ دومم با دو دوره داروی گیاهی باردار شدم اولش پیش،متخصص میرفتم دو سا ...

سلام عزیزم میشه بگید چه داروهایی مصرف کردید؟ کجا رفتید؟

منم دوتا بارداری پوچ داشتم تمام آزمایشا و چکاپ های خودم نرماله حتی بااینکه دکترم میگفت نیازی نیست ولی التماسش کردم گفتم تمام آزمایشای مربوط به سقط برام بنویس ایمنی و انعقادی هم چک کردم سالم بودم رحم و تخمدان هامم سالمه  فقط شوهرم شکل اسپرمش ضعیفه مورفولوژیش ۳ بود. هرجا ام میخونم نوشته این عامل باعث بارداری پوچ و سقط میشه ولی هرچی دکتر رفتیم میگن خیلی مشکل حادی نیست میتونید با همین میزان هم طبیعی باردار شید این عامل خیلی مهم نیست با همین ۳ درصد هم میشه باردار شد انگار اصلا براشون مهم نیست حال درمان ندارن. خب اگه قراره هی پوچ باشه با اینهمه عذاب و درد چرا هیچی نمیگن؟