2777
2789
عنوان

بارداری پوچ .....بچه ها کسی تا حالا اینجوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 62 پست
عزمزم به شوهر منم گفتن مشکلی نداری ولی بعد فهمیدیم اسپرم شوهرم ضعیفه من دو بار بارداری پوچ داشتم مشک ...

شما دکترتون گفت مشکل بارداری پوچ از اسپرمه؟ اخه یکی از دکترا به ما میگفت اگه اسپرم ضعیف باشه نمیرسه به تخمک و اصلا لقاحی شکل نمیگیره. ولی آخه دیگه عقلمم جایی قد نمیده نمی‌دونم غیر از این مورد دیگه هیچ مشکلی نداریم سالم ترین سبک زندگی و خوراک را داریم ورزش می‌کنیم ولی انگار نه انگار

سلام عزیزم میشه بگید چه داروهایی مصرف کردید؟ کجا رفتید؟منم دوتا بارداری پوچ داشتم تمام آزمایشا و چکا ...

بارداری پوچ بخاطر مشکل اسپرم هست من بعد بارداری فهمیدم من رفتم طب سنتی هفت سال پیش هم خودم هم شوهرم دارو استفاده کردیم گیاهی بود 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دکترتون گفت مشکل بارداری پوچ از اسپرمه؟ اخه یکی از دکترا به ما میگفت اگه اسپرم ضعیف باشه نمیرسه ...

اره تو هفته ده رفتم صدای قلبش رو بشنوم چون امید نداشتم و میگفتم اینم نمیشه گفت از اسپرم هست بله بارداری پوچ مشکل از اسپرم هست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞