2777
2789
عنوان

بارداری پوچ .....بچه ها کسی تا حالا اینجوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 62 پست
برای من توی شش هفته خود دکتر زنان سونو کردبعد جنین رو ندید برای هشت هفته رفتم سونوگرافی بیرون انجام ...

آخه من بارداری چهارمم هست سر هیچ کددوم اینجوری نبوده تا میرفتم هم جنین بود هم قلب داشت توی ۶هفته یا ۷هفته هم میرفتم البته متاسفانه ۲تا سقط داشتم اینبار تعجب کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ۶ رفتم ساک و کیسه زرد بود جنین نبود هفته ۷ رفتم جنین بود ضربان نبود هفته ۹ رفتم ضربانم بود&n ...

خداروشکر 

نی نی خوبه الان ؟

کاش  برای منم همیجور باشه 

آخه من بارداری چهارمم هست سر هیچ کددوم اینجوری نبوده تا میرفتم هم جنین بود هم قلب داشت توی ۶هفته یا ...

واسه من همینجور بود پوچ بود سقط شد پوچ یعنی کیسه زرده تشکیلی میشه جفتم هست ولی جنین نیس من دو بار پوچ شد ب فاصله چهارماه اگه اینجور باشه مشکل از اسپرم هست..من سه سال پیش بود همه فهمیدن خیلی اذیت شدم یکسال بعدشم حامله شدم شکر خدا سالم دنیا اومد.ایشالا واسه شما جنین تشکیل بشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞