2777
2789
عنوان

مهر برون😞

303 بازدید | 20 پست

خیلی وقت پیش با یه اقایی به خاطر اشنایی قبل  ازدواج وارد رابطه شدم اما فقط در حد حرف زدن و تو تمام این مدت چند بار هم دیگه رو دیدن.

به خاطر یه سری اتفاقات قراره خواستگاری عقب افتادو رابطمون به سال کشید.

حالاهم  ایشون هم من به شدت وابسته شدیم اما وقتی منطقی فکر میکنم با شناختی که رو خانوادشون پیدا کردم و خانواده خودم آینده خوبی نداریم.(مثال تفاوتارو تو پست میگم)

۴بار استخاره گرفتم خیلی بد اومد.

نمیخوام از طرف من نه بشنوه چون خیال میکنه کس دیگه ای رو میخوام  دعایی چیزی هست که این علاقو رو سرد کنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تروخدا اگه میبینی خوب نیس همین الان تمومش کن منم مثه شما بودم  ولی هی ادامه دادم الان با یه بچه میخام جداشم

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

مثلا خانواده ایشون فکر میکنن اگه زن کار کنه مردش بی غیرته درصورتیکه منو تمام خانوادم نمیتونیم قبول کنیم.اینهمه تلاش نکردمو درس نخوندم که بشینم توی خونه.اینو خودم تازه چند روزه فهمیدم 

مثلا خانواده ایشون فکر میکنن اگه زن کار کنه مردش بی غیرته درصورتیکه منو تمام خانوادم نمیتونیم قبول ک ...

جدا شی بهتره. 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مثلا خانواده ایشون فکر میکنن اگه زن کار کنه مردش بی غیرته درصورتیکه منو تمام خانوادم نمیتونیم قبول ک ...

تمومش کن

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
منطقی توضیح بده بهش که دلایلت چیه برای رد کردنش و محترمانه تمومش کنید

چند وقته یه خواستگار دارم که از نظر مالی و تحصیلات خیلی عالیه اما جواب منفی دادم.اگ از طرف من نه بشنوه فکر میکنه به خاطر اونه خودمم واقعا دوسش دارم اما نمیتونم رو حرف خانوادم نه بیارم و میدونم ک باهم به جایی نمیرسیم

یه مشکل دیگه هم اینه که قبل از آشنایی باهم یکمی افسرده بوده و توی این ندت واقعا تغییر کرده درسشو ادامه داده کارشو تغییر داده دوستاشو رها کرده میگه همش به خاطر منه همش میگ نباشم یا میمیره یا میره سراغ اعتیاد نمیدونم باید چیکار کنم

یه مشکل دیگه هم اینه که قبل از آشنایی باهم یکمی افسرده بوده و توی این ندت واقعا تغییر کرده درسشو ادا ...

برو مشاور خانواده اونا تخصص دارن اینجا هرکی یچیز بهت میگه که ممکنه عواقب خوبی نداشته باشه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اگ زود فهمیدی باید همون موقع جدامیشدی.الانم باهاش حرف بزن منطقی. قبول میکنه

حرف میزنم قبول میکنه اما چند ساعت بعد دوباره زنگ میزنه پیام میده راجب دوست داشتنش میگه میدونم حرفاش واقعا صادقانست

خودمم همون حسو بهش دارم اما نه من میتونم از خانوادمو کار بگذرم نه میخوام ایشونو از خانوادش دور کنم نمیخوام بخاطر من حتی با خانوادش بحث کنه

حرف میزنم قبول میکنه اما چند ساعت بعد دوباره زنگ میزنه پیام میده راجب دوست داشتنش میگه میدونم حرفاش ...

اگه اختلاف زیاد باشه دوسداشتنم کمرنگ میشه بعد از یه مدت.الان تحمل این وابستگی راحت تره تا بعد از ازدواج.

.
یه مشکل دیگه هم اینه که قبل از آشنایی باهم یکمی افسرده بوده و توی این ندت واقعا تغییر کرده درسشو ادا ...

یکمم به اون فک کن،اگه واقعاعاشقشی،ببین اون چقدر دوستت داشته که دوستاشو رهاکرده،کارشو تغییرداده،درس خونده،بعدشما بخاطر این که بتونی کار کنی میخوای ازش جداشی،بنظرم اول قبل ازاینکه باهاش درمورد جدایی حرف بزنی،درمورد این حرف بزن که میزاره شما بیرون کار کنی یانه؟شاید خودش مشکلی نداشته باشه بااین قضیه،اگه خودش راضی باشه خانوادش هیچ دخالتی نمیتونن بکنن به اونا ربطی نذاره

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز