2777
2789
عنوان

مهر برون😞

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 20 پست

من تقریبا شرایط شما رو داشتم اما‌ وقتی منطقی و عقلانی دیدم گفتم چند ماه عشق و عاشقی بعد زندگی روتین و مشکلات شروع میشه واسه همینم بهش کفتم نه و با یه ادم‌دیگه ازدواج کردم اونم اولش ناراحت شد و تا چند سال حتی ازدواج نکرد اما الان اونم یه بچه داره گاهی فکر میکنم اگه باهاش بودم شاید خوشبخت تر میشدم اما دوباره عقلم میگه نه فقط خودمو گول میزدم‌ بشین با عقلت تصمیم درست و بگیر کاری که من کردم و الان راضیم 

احساس میکنم خودتم علاقه نداری بهش

مثلا سر قضیه کار میشه قبل ازدواج به تفاهم رسید ولی اگه در کل نظرت منفیه و مسائل دیگه ای هم هست الان بدون ناراحتی تمومش کن

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم خودتم علاقه نداری بهش مثلا سر قضیه کار میشه قبل ازدواج به تفاهم رسید ولی اگه در کل نظرت ...

علاقه دارم.مشکلمم کار نیست این فقط یه مثال بود ..اما چند وقته دو دلی خیلی اذیتم میکنه هر وقتم ازخدا کمک خواستم استخاره گرفتم بعدش بد اومد فکر میکنم خدا بهتر میدونه نمیدونم باید چیکار کنم

یکمم به اون فک کن،اگه واقعاعاشقشی،ببین اون چقدر دوستت داشته که دوستاشو رهاکرده،کارشو تغییرداده،درس خ ...

خودش با کارم مشکلی نداره میدونه چقد سختی کشیدم واسه این جایگاهی که الان دارم میگه بعد از نامزدی رسمی هرکار میخوای کن.

اصلا ادم بد دلی نیست اما به خاطر این علاقه زیاد روی همه چی حساس شده میترسم بعد از ازدواجم اینطوری بمونه

خودش با کارم مشکلی نداره میدونه چقد سختی کشیدم واسه این جایگاهی که الان دارم میگه بعد از نامزدی رسمی ...

عزیز این که خیلی خوبه که خودش باکارمشکلی نداره خانواده اش هم اصلااا مهم نیس،بزار مخالفت کنن،خانواده همسر من باخیلی چیزامخالف هستن یا خیلی رسما دارن که من اصلااا انجام نمیدم چون خوشم نمیاد و همسرمم خداراشکر بامن موافقه و اصلا نمیزاره خانوادش حتی یه درصد دخالتی داشته باشن.اینکه به شما علاقه زیاد داره خیلی ام خوبه نباید باعث ترس شما بشه،این علاقه زیاد باعث میشه شما هرسازی برنی اون برقصه،بازم خود دانی

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️