2777
2789
عنوان

کیا امسال

208 بازدید | 28 پست

بچه هاشون رو کلاس مجازی هم نمی خواهند بزارند خواهش می کنم جواب بدید همگی  آخه خیلی ها ازشون سوال می کنم نه می خواهند مجازی بزارند نه حضوری 

تعداد رای : 15
نظرسنجی
بله
8
53%
خیر
7
46%
هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نمیتونن ک مدرسه نفرستن باید یکاری کنن دیگه

درست حرف شما ولی اگه همه راضی نباشند می تونند بزارند سال بعد قشنگ همه بچه ها سرکلاس درس بخونند

اون هایی که می خواهند بگن بی سواد می شن نظر ندن چون اتفاقن به این صورت درس خوندن بی سوادشون می کنه

🤕 دوست عزیز خیلی از دانشمندا هم توی خونه درس خوندن کی گفته درس خوندن توی خونه بی سواد میکنه بچه وقت میخواد اگ براش وقت بزاری بی سواد نمیشه

تجربه نشون داده برعکس عمل میکنن.دیگه مجازی که باید باشه.نمیشه عقب انداخت یکسال بچه رو.اومدیم سال بعدم همین بود باز عقب بندازن؟

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
کاش دوران ما مجازی بود ، چی دیگه بهتر این تو خونت پای موبایلت نشستی درستم آنلاین 

باور کن

هیچ فایده نداره همش مادرها مشق هارو می نویسن همش تقلب فقط هم اعصاب خوردیش برا مادرهاست

درست حرف شما ولی اگه همه راضی نباشند می تونند بزارند سال بعد قشنگ همه بچه ها سرکلاس درس بخونند

آره خب ولی اینم درست نیست 

یک سال بچه ها عقب میوفتن 

البته کلاسای آنلاین فرق میکنه مثلا پسرخالم کلاس انلایناش خیلی خوبن ولی بعضی جاها هی قط و وصل میشع

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️
تجربه نشون داده برعکس عمل میکنن.دیگه مجازی که باید باشه.نمیشه عقب انداخت یکسال بچه رو.اومدیم سال بعد ...

درسته ولی تاسال بعد یاعادی ترشده یا بیشتریها گرفتند ایمن شدند بالاخره یک سال فرصت هست یه چیزی بشه دیگه 

فکر نکنم با این وضع حضوری باشه ولی مجازی اونقدرهام بد نیس فقط باید والدین خودشون هم زحمت بکشن البته تلویزیون  هم هست... دختر من پارسال اول بود ولی الانش هم خودم باهاش کار میکنم تا کم کاریها جبران بشه

دخترهای عزیزم خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه💜