2777
2789
عنوان

کیا امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست
باور کن هیچ فایده نداره همش مادرها مشق هارو می نویسن همش تقلب فقط هم اعصاب خوردیش برا مادرهاست

این قضییه درمورد تدریس حضوری هم ممکنه اتفاق بیفته.چون خیلی از معلما دیگه تن به کار نمیدن و اموزش با مادراست بخصوص با کتاب اموزشی های جدید.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
الان یکی گزینه بله بگه تو از کجا میدونی منظورش چیه ایا از کلاس مجازی راضی هستید بله یا قبول ندارید ...

اشتباهی نوشتم

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باور کن هیچ فایده نداره همش مادرها مشق هارو می نویسن همش تقلب فقط هم اعصاب خوردیش برا مادرهاست

خب گلم مگه زمان ما اینطور نبود ؟ والا ما هم تقلب میکردیم دیگه تقلب چیزیه که چه تو خونه باشی چه مدرسه چه دانشگاه  انجامش میدن ، مشق هم خیلیا میدادن مادرشون بنویسه ولی من همبشه خودم مینوشتم 

🏹🤍
درسته ولی تاسال بعد یاعادی ترشده یا بیشتریها گرفتند ایمن شدند بالاخره یک سال فرصت هست یه چیزی بشه دی ...

کی گفته هرکی بگیره ایمن میشه؟😀

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
خب اگ سال بعد اوضاع درست نشد چی بچه ها از زندگیشون عقب میوفتن

چرا همه فکر می کنند با یک سال عقب می افتند والا عقب نمی افتند

خب گلم مگه زمان ما اینطور نبود ؟ والا ما هم تقلب میکردیم دیگه تقلب چیزیه که چه تو خونه باشی چه مدرسه ...

فقط مساله تقلب نیست به نظرتون بچه هاتوی خونه درس می خونند صبح که خوابند بیدارهم بشند بازی می کنند اصلن روحیه ندارند درس بخونند یکم منطقی فکر کنیم می فهمیم

نظر ندن ؟؟؟؟!!!!!! چه بی منطق حصار بکش دور تاپیکت  

چرا ناراحت می شی عزیزم آخه یه سریها تازه سواد مهم شده براشون تا حالا اهمیت نداشت براشون 

فقط مساله تقلب نیست به نظرتون بچه هاتوی خونه درس می خونند صبح که خوابند بیدارهم بشند بازی می کنند اص ...

نمیدونم ولی بنظر من کلاس آنلاین عالیه کساییم که الان باید آنلاین درس بخونن راضین ، بخدا یکی از فانتزیا ما همین بوده که آقا چرا نمیشه تو خونه خودمون باشیم و درس بخونیم ولی خب قسمت نشد هر روز باید میرفتیم مدرسه تو مدرسه هم باید همش دعا میکردیم زنگ بخوره بریم خونه 

🏹🤍
چرا همه فکر می کنند با یک سال عقب می افتند والا عقب نمی افتند

خب عزیزم این نظر توعه پس فردا بچه میخواد بره مدرسه س سال از همه دوستاش بزرگ تره دو س سال ک بگذره همه فک میکنن ی سال مردود شدع مسخره اش میکنن گناه داره خب 

[QUOTE=149127289]خب عزیزم این نظر توعه پس فردا بچه میخواد بره مدرسه س سال از همه دوستاش بزرگ تره دو س سال ک بگذره همه ...[/QUOTEمن می گم همه دانش اموزها باهم نرن یک سال برای همه عقب بیفته

خب اینکه کلا امکان نداره هیچ جوره نمیشه کل مردمو راضی کرد 

آره البته ولی من ازهرده نفری که می پرسم می گن نه مجازی نه حضورامسال بچه هامون رو نمی زاریم تاکنسلش کنند دیگه نمی دونم