2821
2789
عنوان

رابطه جنسی

3786 بازدید | 24 پست

لطفا تاپیکو نترکونید.خواستم به اون کسایی که دائم تاپیک میزنن تعداد دفعات رابطه زوجینو میپرسن بگم که این مورد ی چیز خیلی نسبیه به شرایط زندگی ادما  سختی شغلشون  ب اینکه همسر چه موقع خونه هست بچه دارن ندارن و خیلی چیزای دیگه بستگی داره ....و درصد زیادیش ذاتیه مثل کسی که اشتهای خوبی واسه غذا خوردن داره اینم همینه ی عده میل بیشتری دارن ی عده نه 

همین که ی نفر تاپیک زد شوهرم سرده کسایی که رابطه گرمی دارن نیان از اینکه روزی شونصد بار رابطه دارن بگن کمکی به استارتر نمیکنه یا ته دلشو خالی نکنن که حتما سرش ی جای دیگه گرمه ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اووق چه علاقه ای به رابطه دارین آخه. 

من حالم بهم میخوره. حتی تصورشم حال بهم زنه

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
اووق چه علاقه ای به رابطه دارین آخه.  من حالم بهم میخوره. حتی تصورشم حال بهم زنه

ی موضوع جدیه تو نی نی سایت همیشه تاپیکش تو پربازدیدا هس تا ینفر میاد میگه شوهرم ی مدته سرده ده نفر میریزن سرش برو چکش کن حتما داره خیانت میکنه شوهر ما که محاله هر روز نخواد 🙄

طرح چنین مسائلی و عمومی کردن آن از اساس اشتباه هست. این سایت جای طرح چنین موضوعاتی نیست. کاربران هم مشاورین سکسولوژی نیستند. تاپیک زنندگان چنین مسائلی هم الزاما خانم نیستند. هزاران بار گفتند ابتدای ورود ، قوانین سایت رو مطالعه کنید. کو گوش شنوا ؟

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
طرح چنین مسائلی و عمومی کردن آن از اساس اشتباه هست. این سایت جای طرح چنین موضوعاتی نیست. کاربران هم ...

همچین مسائلی رو تابو کردین کسی نمیتونه جایی ازش حرف بزنه خیلیا مشکل دارن درسته باید برن پیش مشاور ولی خب اگه راجبش صحبت بشه و نره سمت مسائل حاشیه و بی ادبی چه ایرادی داره 

طبیعی نیستی!

چرااا 😢😢😢😢

خودمم میترسم درآینده چیزی بشه

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
ی موضوع جدیه تو نی نی سایت همیشه تاپیکش تو پربازدیدا هس تا ینفر میاد میگه شوهرم ی مدته سرده ده نفر م ...

قسمت بد قضیه اینه ک پز زندگی و ارتباطشون رو میدن میگن وااااای ما روزی سیصد و پنجاه بار اهم اهم داریم و ... بابا زندگی همیشه رو یه روال نیس گاهی مشکلات دمار از روزگار آدم در میاره حس و حالی برا مسئله جنسی نمیمونه و حتی گاهی هورمون بهم میریزه حالا ب هر دلیل ... واقعا مردها هم آدمن و ممکنه گاهی سر حوصله و حسش نباشن 

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
ی موضوع جدیه تو نی نی سایت همیشه تاپیکش تو پربازدیدا هس تا ینفر میاد میگه شوهرم ی مدته سرده ده نفر م ...

خب من اصن بحثم چیز دیگه اس. من اصن نه اینوری ام نه اونوری 🙁🙁🙁

همچین مسائلی رو تابو کردین کسی نمیتونه جایی ازش حرف بزنه خیلیا مشکل دارن درسته باید برن پیش مشاور ول ...

دیدگاهتون در نوع خودش جالبه. حرف زدن مسائل خصوصی در جای عمومی هیچ دردی رو دوا نمیکنه .. لابد انتظار راهنمایی های کارشناسانه هم دارید!

هر سخن جایی و هر نکته مکانی داره. 

در ضمن قوانین سایت رو هم مطالعه بفرمایید . 

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز