2777
عنوان

رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3787 بازدید | 24 پست
دیدگاهتون در نوع خودش جالبه. حرف زدن مسائل خصوصی در جای عمومی هیچ دردی رو دوا نمیکنه .. لابد انتظار ...

عزیز من الان راجب رابطه با همسرم صحبت کردم از کسی راهنمایی خواستم 🤔🤔🤔ی انتقاد کردم به ی سری تاپیکای جنسی همین 

ببخشید چه سالی کنکور دادی و کدوم دانشگاه؟

پارسال. دانشگاه بروجردم 😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز من الان راجب رابطه با همسرم صحبت کردم از کسی راهنمایی خواستم 🤔🤔🤔ی انتقاد کردم به ی سری تاپیک ...

عزیزم من هم گفتم زدن تاپیک های چنین مشکلاتی اساسا اشتباهه. دوباره بخونید چی نوشتم🌷

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
میشه بگی رتبه ات چند شد واینکه چند سال باید درس بخونی؟؟؟

5000 من فقط سال آخرو خوندم 😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
آخه یکی از نیاز های طبیعیه آدمه اگه با همین احساس ازدواج کنی قطعا ب مشکل برمیخوری 

ممنون 😍

اووق چه علاقه ای به رابطه دارین آخه.  من حالم بهم میخوره. حتی تصورشم حال بهم زنه

اتفاقا امثال شما تو رابطه خیلی گرم و بچسب هستن کافیه پاش بیفته تا نای آخر میدون رو خالی نمیکنید🤫🤫🤫