2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جنس مخالف زیاد حرف نمیزنم

با خانموها صورتشون

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

به صورتش 😐

به کجاش باید نگاه کنیم. 

ولی علما گفتن به آسمون یا زمین نگاه کنین خدا بهتون زمین بهشتی میده دراخرت 🤥🤥🤥🤥😂😂😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

چشم هاش ...

خیلی عادی .خیره هم نمیشم گاهی چشم هام به اطراف میره ...

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
خب فرقی نداره  کجای صورت شون خیره میشی بیشتر

چشم و لب

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

غریبه و جنس مخالف پایین...بزرگتر ها هم‌پایین...میگن ازضعف اعتماد ب نفسه...اما من برای خودم دلیل دارم....چشمای غریبه ها ناشناسن و از نگاه کردن ب چشمایی ک نمیشناسم و مرموزن بدم میاد...نامحرم هم چون نامحرمه کلا توصورت و چش‌نگا نمیکنم...بزرگتراهم چون حس میکنم ب چششون نگا نکردن ی جورایی احترام گذاشتنه...مخصوصا بابام ک بخوام خواستمو بگم بهش نگا نمیکنم توچشاش..اخه حس گستاخی دست میده بهم...عشقم‌و‌دوست و رفیقا تو چش‌نگاه میکنم چون از عشفم لذت میبرم و دوستا صمیمی تر میشم

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم