ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
خیلی عادی .خیره هم نمیشم گاهی چشم هام به اطراف میره ...
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
غریبه و جنس مخالف پایین...بزرگتر ها همپایین...میگن ازضعف اعتماد ب نفسه...اما من برای خودم دلیل دارم....چشمای غریبه ها ناشناسن و از نگاه کردن ب چشمایی ک نمیشناسم و مرموزن بدم میاد...نامحرم هم چون نامحرمه کلا توصورت و چشنگا نمیکنم...بزرگتراهم چون حس میکنم ب چششون نگا نکردن ی جورایی احترام گذاشتنه...مخصوصا بابام ک بخوام خواستمو بگم بهش نگا نمیکنم توچشاش..اخه حس گستاخی دست میده بهم...عشقمودوست و رفیقا تو چشنگاه میکنم چون از عشفم لذت میبرم و دوستا صمیمی تر میشم
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم