2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونای خفیف گرفتی اگ علائم دیگ ای نداری بویایی و چشاییت ب مرور برمیگرده مایعات گرم زیاد مصرف کن هندونه و اب هویج و بعد هر وعده غذایی ی قاشق گلاب بخور و اسپندم دود کن توخونه سوپ مرغم بخور جاییم نرو چون ناقلی سعی کن محل خوابتم ازبقیه جداکنی ظرف و ظروفتم همینطور و ماسک بزن توخونه دوهفته اینجوری پیش بری خوب میشی ایشالا

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
مرسی عزیزم دارو چی دادن به خواهرتون

والا دارو نمیدونم خواهر من سه روز حس بویایی نداشت سه روزم دل پیچه شدید داشتن رفتن دکتر ازمایش چندتا گرفته بودن گفتن خفیف یه میکروب داخل شکمش ویکی داخل معدش هستش دوهفته قرنطینه خونگی بود خداردشکر الان خوبه فقط میدونم خیلی اذیت شده بود یه میله داخل دماغش وگلوش کردن زخم شده بود حدود ۷۸۰هزارتومن ویزیت ودارو شد

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو