2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک هفته بویایی و چشایی نداشتم البته شوری و شیرینی و تلخی و ترشی رو میرفهمیدم

منم دو سه روزه بینیم نگرفته ها خیلی راحت و عادی نفس میکشم ولی نه بویی و نه طعمی حس میکنم 

خوب اگه ازالان بری پیشگری میشه جای ناراحتی نیست 

اخه هیچ علائم دیگه ندارما فقط سه روزپیش سرفه داشتم و عفونت ریه که دارو خوردم خوب شدم الان فقط چشاییمو از دست دادم 

اخه هیچ علائم دیگه ندارما فقط سه روزپیش سرفه داشتم و عفونت ریه که دارو خوردم خوب شدم الان فقط چشاییم ...

هر فردی علائمش فرق میکنه یکی میبینی اسهال واستفراغ دیگری تب وسرفه خشک یکی هم میبیتی علائمش مثل شما وخواهرمه که خفیفه همه علائم یجا نباید که داشت متوجه کرونا شد 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
وای دو هفته کلافه میشم اگر طعم چیزیو حس نکنم😵

دیگ باید تحمل کنی تا خوب شی نگران نباش برمیگرده خداروشکر کن ک سخت تر نگرفتی 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
منم دو سه روزه بینیم نگرفته ها خیلی راحت و عادی نفس میکشم ولی نه بویی و نه طعمی حس میکنم 

احتمال زیاد کرونا هست منم فقط گوش درد داشتم بعد هم بویایی و چشایی از دست دادم خودت رو قرنطینه کن و ماسک بزن حتما