2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

75 بازدید | 12 پست

شوهرم مادرم همش غر میزنن همش میگن بچه‌داری سخته تو از پسش برنمیای بچه عر میزنه نصف شب باید پاشی همش بی خوابی همش کثیف کاری 

نمیدونم تو اعصاب بچه نداری تو فلانی تو بهمانی

بخدا من بعد 3سال حامله شدم پیه همه چی رو به تنم مالیدم اینا همش ناامیدم میکنن مخصوصا شوهرم

همش از بدی های بچه میگه خب میگم نمیخای برو از زندگیم خودم بچمو بزرگ میکنم باز میگه نه من مشکلی ندارم تو نمیتونی 

همشم بخاطر یه طوطیه آخه دوتا مرغ عشق داشتم بهشون علاقه دارم تمیزشون میکنم خلاصه دوسشو دارم خونه ی من کلا یه پذیرایی 15متریه بدون اتاق بعد رفته طوطی خرید قفسشم گنده همه جارو کثیف میکنه میگه بذار آزاد باشه خب همش دیش میکنه همه جا دور قفسشم نگم براتون از کثیفی کاورم نمیخره براش

بعد میگه آره تو با طوطی بدرفتاری میکنی با بچتم همینجوری میکنی

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بخدا خسته شدم دیگه منم حامله هر روز دارم جارو میکنم تموم خونه پر ارزن و پره

بهش میگم بفروشش این پرپریزی داره نه برای من خوبه نه بچه مگه حالیشه

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه مریضم شده دارم دق میکنم واقعا بریدم دلم میخاد سر زایمان خودمو بچم بمیرم که همه از دستم راحت بشن که انقدشوهرم  حرف نزنه سرزنش نکنه بره هر کیو میخاد بگیره بخدا همه رو دارم با گریه مینویسم دلم خیلی گرفته

چجوری خونه بدون اتاق؟

یه اتاق کوچیک هست که انباریش کردم 

😐😐😐طوطیو با بچه مقایسه میکنه؟؟؟ به طوطی چه وابستگی و عشقی میتونی داشته باشی؟؟؟ بگو میخوای کارات ...

آره نمیفهمه 

میگم اون بچمه این یه پرنده س

میگه هیچ فرقی نداره من دیر میام گیر میدی به بچه نمیتونی گیر بدی 

اصلا دیوونه س 

فکر کنم دلش میخاست بچمو سقط کنم چون خودش از زن قبلیش بچه داره

اوایل حاملگیم خوب بود شایدم باز خونوادش پرش کردن که با من اینجوری میکنه خیلی بغض دارم من چه گناهی دارم آخه بهش میگم بالاخره که چی من بچه میخاستم میگه زود بود میگم واسه تو زود نبود واسه هیچکس زود نیست فقط واسه من زوده

خودش صبح میره شب میاد من تک و تنها تو خونه ام همیشه

در رو باز بزار پرنده بره  اینطوری میگن تا بعدا برای بچه داری کمکت نکنن اما خدا بزرگه نگران نبا ...

آخه پول پرنده هم از خودم گرفته اونم700هزارتومن بخدا زورم میاد 

آره نمیفهمه  میگم اون بچمه این یه پرنده س میگه هیچ فرقی نداره من دیر میام گیر میدی به بچه نمی ...

خب فدای سرت....الان دیگه نباید اینجوری فکر کنیو بحث کنی باهاش....چه زود چ دیر ،الان مادر شدی!!!

گوشاتو‌ کر کن....بقول دوستم ک میگفت از وقتی حامله شدم گوشامو کرررر کردم تاااا وقتی بچه ام شد یه ساله،،،

هرکی به چیزی میگه،،،بزار بگن،چ شوهرت چ مادرت!!!مهم اینکه یه مادر جونشو واس بچه اش میده❤️

غصه الکیم نخور...

به یکی سفارش کن برات بفروشه 

حتی از بوش بدم میاد

میترسم باز دعوا بگیره و بیشتر لجبازی کنه 

دلم واسه مجردیم تنگ شده اصلا دغدغه ای نداشتم

خب فدای سرت....الان دیگه نباید اینجوری فکر کنیو بحث کنی باهاش....چه زود چ دیر ،الان مادر شدی!!! گوش ...

اوهوم 

باشه گوش نمیدم دیگه