2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

568 بازدید | 54 پست

ابجیا ممنون بابت نظرات تاپیک قبل . ولی من حالم خیلی بده دارم اشک میریزم من واقعنی پسره رو دوس داشتم . اون اصلا توجهی ب احساسم نداره . میگ بهم ابراز علاقه میکنی اگ راس میگی درکم کن . دو نفر ک همو میخان همو درک میکنن . بهش گفتم منو بخاه میگ شرایط ندارم . بش گفتم باش خدافظ ولی قلبم داره از حا کنده میشه . دلم و خوش کرده بودم بهش . چکار کنم بااین تنهاییم . چرا باید واسه اینکه ی پسر ادم و بخاد خودمو در اختیارش بزارم .

همش میگفت ک من کاریم نکردم ولی شبا اونجام مثل اهن میشه چکار کنم

خیلی هاتم .نمیدونم راست میگف یا نه

گفتم دوران عقد نمیشه از پشت چون عوارض داره چشاش در اومد ک چ عوارضی

گفتم از حلو نمیشه گفت تو زن من میشی چرا نشه

بش گفتم اگ نمیتونی بگو گفت نمیتونم و گفت نیازمو درک نمیکنی بگو ک گم شم برم

حالم بده خدایا خودت ب دادم برس

چرا خدا این حس عاطفه رو در وجود من قرار داده وقتی هیچ مردی پیدا نمیشه ک بیاد سمتم

بحث جنسی نکنه .

کی وقتش میرسه ادم واقعی بیاد تو زندگیم

۲۶سالم شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشحال باش که عاقل بودی و درست ترین کار ممکن رو کردی، کاش همه شبیه شما رفتار کنن...

ضمنا اینو از یه مرد بشنو؛ رسمی شدن ازدواج برای کنترل مردهاست!!

و اینکه عاشق پیشه بودن و فیلم بازی کردن در ذات مردهاست، خوشحالم کم نیاوردی تو این بازی روانی!!!

بهش دامن نزن و حرف هاشو فراموش کن، زودی حالت بهتر میشه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم./ آخرین به روز رسانی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ و خدانگهدار همه دوستان./

واقعا برا همچین اادمی گریه میکنی؟

هدفش مشخصه. دوس داری بلا سرت بیاره و ولت کنه؟ که تا آخر عمر تنها بمونی و حس بد نسبت به خودت داشته باشی! خداروشکر تمومش کردی. من بودم چهارتا حرف بهش میزدم

مرد قحطی نیس

خوشحال باش که عاقل بودی و درست ترین کار ممکن رو کردی، کاش همه شبیه شما رفتار کنن...ضمنا اینو از یه م ...

شما بگو یه پسر و چجوری عاشق خودمون کنیم بدون اینکه خودمونو در اختیارش قرار بدیم

پسره عجب ادمی عوضییه.داره تحت فشارت میذاره استفاده کنه ازت .هیچوقتم قرار نیست باهات ازدواج کنه اینو بدون.بابا پسرا رو بشناسید

پسر ی دخترو بخواد براش سر جنگ باز میکنه تا بهش نرسه اروم نمیشینه.نکه بگه اگه فلان نکنی اگه فلان نشه نمیتونم باهات بمونم

بخاطر تنهایی خودتو در اختیار پسره قرار نده.پشیمون میشی.صبر کن یکی بیاد خواستگاریت.سنی هم نداری ۲۶ سالته تازه.سن ازدواج رفته بالا.بعدم شما که ی دختر ۱۸ ساله نیستی داری بخاطر یه پسر که معلومه ایچوقت قرار نیست با شما ازدواج کنه گول بخوری.هیچ میدونستی به دختری که باکره نباشه مهریه تعلق نمیگیره؟واقعا یکم بترس از اینده و گول این پسرای عوضی خودخواه که فقططط به فکر منفعت خودشونن رو نخور.۲ ۳ سال بعد یهو خواستگار مناسبت پیدا شد خواستی ازدواج کنی روت میشه تا مامان بابات بفهمن که قبلا رابطه داشتی؟ببخشید اینقدر رک حرف میزنم...واقعا بخاطرت خودت میگم توعم مثل خواهر اصلا.مواظب خودت باش و تحت هیچ فشار عاطفی و روانی از سمت این پسرا که استاد بازی های روانی هستن، خودت رو نباز.