2777
2789
عنوان

#ازادی😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 54 پست
اره تاپیک کنکور زدم گفتم نمکی خیر ندیده

نه برا اون نیست حتما یکی برات یه جایی گزارش زده

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه تو اون تاپیکه هبچی نبود جز مشکلات کنکورو شماره ک برین پیام بدین بعدم گفتم خیر ندیده دیگ هیچی نگف ...

😂😂😂اخه شماره اینجا ممنوعه 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
دیگه چی میخواستی بگی😂😂

حتما میخاسته فوهشم بده😂😂😂😂😂

خودتم بزودی تعلیق شی بیام استقالت😏

ناراحت نشی ها شوخی می کنم  کاربر خوبی هستی احتمالا برات گزارش زدن

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
توچندتا کاربری داری مگهههه

نمیدونم والا 😂 خیلی نمیدونم دقیقا چن تاش ترکیده چن تاش فعاله 

کی مال ابجیمه یکی با شماره دوستمه یکی با شماره اون یکی دوستمه بکی هم این ک فعاله😐 بقیشو گفتم بترکونن گیج نشم😂

😂😂😂وای خیلی حال بدیه منم هنوز بخاطر کاربریم دپرسم😔

تو کی ترکیدی براچی ترکیدی کدوم کاربری؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز