2777
2789
عنوان

#ازادی😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 54 پست
نمیدونم والا 😂 خیلی نمیدونم دقیقا چن تاش ترکیده چن تاش فعاله  کی مال ابجیمه یکی با شماره دوست ...

😐😐😐😐یکیشو هم به من بده😂😂😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحت نشی ها شوخی می کنم   کاربر خوبی هستی احتمالا برات گزارش زدن

۱۹ سالته؟😂😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
شماره قالیباف ک ممنوع نیس تو گوگلم هس😐

نباید بزاری خب😂😂😂😂😂😂😂هرجا باشه اینجا بزاری ممنوعه

😐😐😐😐یکیشو هم به من بده😂😂😂😂😂

اونا ک مال خودم نیی اونا مال بقیس من از شمارشون استفاده کردم با شماره خودم این کاربری با اون ک تعلیق شد 

😐 ننننننن یکی دگ دارم الان یادم اومد🤣سیم کارتشو گم کردم

اونا ک مال خودم نیی اونا مال بقیس من از شمارشون استفاده کردم با شماره خودم این کاربری با اون ک تعلیق ...

دهنتتت سرویسسسسسسسسسسس

نباید بزاری خب😂😂😂😂😂😂😂هرجا باشه اینجا بزاری ممنوعه

همه گذاشتن منم گذاشتم😐اخه از صب خطش دسترس نبود پنج صب دیدم پیاما داره بش تحویل داده میشه اومدم خبر دادم

همه گذاشتن منم گذاشتم😐اخه از صب خطش دسترس نبود پنج صب دیدم پیاما داره بش تحویل داده میشه اومدم خبر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂فضول نباشیمممم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز