2789
عنوان

گوشت

214 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من کرج زندگی میکنم 

چندروز پیش رفتم گوشت بگیرم گفتم راسته گوساله بدید بدون چربی بعد گوشتهای منجمد ایرانی و تو میترین دیدم فکر کنم ۷۰ و خورده ای کیلوییگفتم یدونه ازین بگیرم ببینم چیه

اوردم خونه یخش زود اب شد تیکه کردم با بدبختی سفت بود گفتم چاقوم کند شده لابد

چرخ نشد بردم خونه دوستم چرخ شد گفتم تیغه چرخگوشت کنده حتما

دوبار غذا درست کردم اولی سرخ کردم روی برنج دادم با سیب زمینی سرخ شده و گوجه سرخ شده دخترم و همسرم نتونیتن بخورن دومی کتلت بازم دخترم لب نزد 

گفتم چون یبار چرخ کردم حتما درشته اینطوره امشب تو غذاساز با میاز میکس کردم کوفته های قلقلی نثل کباب درست کردم لیپوی تازه گوجه سرخ کردم کنارش روغن زیتون زدم کره زدم فلفل زدم یه بوی خاصی میداد

بعد یدونه با قاشق اومدم نصف کنم دیدم نمیشه عینا پاک کن بود 

کته رو کره ایکردم برای همیرم کشیدم دوتا قلقلی رو برنجش گذاشتم منتظر شدم

سرشو تکون داد گفت من دوست دارم بیشتر بپزه

طفلی فکر کرد واسه پختنه

دخترم ک از اول گفت نمیخورم فکر کنم دفعه قبل زده شد از گوشت

خلاصه ماست اوردم و اونهمه کباب و گذاشتم کنار گفتم نخورید

اصلا اونا قابل اطمینان نیستن

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما گوشت یخی میخریم برای چرخ کرده خوب میشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دلم خواستتتت

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥

برنج و با ماست خوردیم

گغذا رو بردم برای گربه ها تو کوچه ظرف اب و غذاشون براهه همیشه

خواستم بگم عزیزان اگر گوشت میخرید از جای مطمئن بخرید و اگر کمتر خریدید ولی تازه و مطمئن باشه

فکر کنم گوشت خیلی پیر ماده بود

یا چمیدونم خدانکرده شاید لصلا گوشت گاو نبود

چسب داشت گفتم واسه مولینکس کردم ولسه اونه

حالم بده تهوع دارم از فکرش 

همرو میریزم برای گربه ها

نمیخوریم بکسی هم نمیدم چون شک دارم مجاز باشه

اون هفتاد تومنو ادم بده کمتر گوشت بگیره بهتره تا اونا رو بگیره .دیگه برات تجربه شده گلم 

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اون هفتاد تومنو ادم بده کمتر گوشت بگیره بهتره تا اونا رو بگیره .دیگه برات تجربه شده گلم 

دقیقا یک کیلو بیشتر بود 

تو بسته وکیوم شده بود اینطور ک میشد سرپا گذاشتش کاش مارکشو یادم بود حتما میرم میبینم و تاپیک می زنم

بچه ها حالم بده گفتم بهمسرم تا یماه گوشت هبری نیست من نمیتونم دست بزنم چه برسه بخورم

نخواد لطفا

الان میزنم تو دهن معدم

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥