2789
عنوان

گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 20 پست

برنجا که همه داغونن من نمیدونم چین اصلا هرچی میخری نه عطر داره نه مزه 

گوشتا که افتصاحتر 

جدیدا خیارا همه گلخونه میگن گرمه خراب نیشه

کیلویی ۶ و نیم

نمیدونم چی بسر ما اومده وسط تابستون خیار کیلو ۶ و یم 

هر چی هم میخری مزه ندارهکره مزه کره نداره

شیر میخری بوی ترشی میده یا مزه اب میده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برنجا که همه داغونن من نمیدونم چین اصلا هرچی میخری نه عطر داره نه مزه  گوشتا که افتصاحتر  ...

اره واقعا.حال ادم بد میشه.هی هر روز بی کیفت تر میشه.ادم میگه خدایا یه مزه هایی از غذا ها زیر زبونمونه که انگار تو خیال خوردیم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
ما گوشت یخی میخریم برای چرخ کرده خوب میشه 

فکر کنم اون برزیلیا خوب بود ایرانیا همه پیر هستن یا مشکل دار از قرار معلوم

مطمئن نیستم

ولی از بستگان ما تو اداره های مربوطه گفت قصابی که گوشت رو یدفه ۲۰ تومن زیر قیمت میده گاوش پیره و ماده اه ک زایمان زیاد کرده و یه اسمایی گفت یادم نمیاد

تازه فکر نکنم گرون هم باشه بشه اعتماد کرد فقط قصابی رو باید شناخت

اره واقعا.حال ادم بد میشه.هی هر روز بی کیفت تر میشه.ادم میگه خدایا یه مزه هایی از غذا ها زیر زبونمون ...

بخدا دختر من ۱۶ سالشه دیگه دارم به این نتیجه میرسم برای غذا صداش نکنم میخوره میگه مزه نمیده

تازه بلااستثنا لینوی تازه سالاد و کره کنار عذاشه بازم نمیونه

نمیدونم بخدا اشپزیم همیشه خوب بود چیشده نمیفهمم

ابگوشت دیروز گذاشتم مزه نداشت اصلا  گفتم بدخترم کرونا نباشه وولی مزه تندی تزشی و میفهمیم

اینماه گوشت نمیگیرم دو بسته ابگوشتی دارم  دیگه ببینم معازه پروتئینی خیلی پرفروش برم مرغ بگیرم تو سرکه و اب یخ و نمک یکم بذارم و بسته کنم خورشتازو با مرغ درست کنم