2777
2789
عنوان

دیگه تا کی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 44 پست
یکی رو می شناسم مشکل شما دارن، همه چیز داشتن جز بچه، اینقدر افسرده و ناامید بودن که همه خوشبختی رو د ...

😢😢😢😢😢

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا پروفسور صاحب کشاف زندس برو پیشش

کجاست.  کدوم شهره 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

تو رو خدا اینجوری نکنید با خودتون ناامیدی بالاترین گناهه اینقد در خونه خدا در بزن تا جوابتو بده این کارا هم جز انرژی منفی و دور شدن خواستت کاری برات نمیکنه فقط توکل عمیق جوری که شک توش راه ندی. اگه بخوای میشه به رحمت خدا شک نکن

در تاریخ ۹۹/۹/۹ به همه آرزوهام میرسم 😍😍😍😍😍
من همیشه شکر گذارش  هستم. دیگه دلم طاقت نداره

وقتي بچه دوم باردار بودم خبر نداشتم کلا بارداریم بدون خبره، چون کلی مشکل داشتم، هی می رفتم آزمایشگاه، هی دارو و نذر و نیاز و ناراحتی تا بچه سقط نشه، دکتر آزمایشگاه من دید چقدر ناراحت و استرس دارم، صدام کرد گفت دخترم این بچه سقط میشه، ولی این همه ناراحتی تو واسه چی، وقتی قسمت نیست راضی باشه به رضای خدا، سقط میشه چون نطفه اش ضعیفه، تو حاضری ی بچه، کور و فلج ی عمر تربیت کنی گفتم نه، تحملش ندارم، گفت پس این همه واسه موندنش پافشاری نکن، بچه ات مشکل داره، 

حالا قضیه شما، تا اون بالایی نخوات هیچی شدنی نیست، حتما قسمت شما هم اینجوری که چندین سال بدون بچه باشین، پشت همه این دادن ها و ندادن ها کلی امتحانِ

وقتي بچه دوم باردار بودم خبر نداشتم کلا بارداریم بدون خبره، چون کلی مشکل داشتم، هی می رفتم آزمایشگاه ...

خودم به این فکر میکنم.   خیلی تمرین میکنم. شوهرم میگه اخرش چی.  شاید قسمتون این که بچه نداشته باشیم.   اصلا. دوست ندارم.  به زور داشته باشم.   ولی قلبم گاهی اوقتت.  خیلی. میگیره 😢😢😢😢😢😢😢 خیلی میشکنه  خیلی  دوسش دارم😢😢😢😢😢

تو رو خدا اینجوری نکنید با خودتون ناامیدی بالاترین گناهه اینقد در خونه خدا در بزن تا جوابتو بده این ...

😢

دوباره گریه😡 ناامید نباااااااش 

امشب کلا حالم. بده 😢. 

خودم به این فکر میکنم.   خیلی تمرین میکنم. شوهرم میگه اخرش چی.  شاید قسمتون این که بچ ...

کاملا طبیعه، ولی شما دارین قشنگ ترین روزای زندگیتون که ی روز آرزوتون بود، به هدر میدین 

به خودت به شوهرت  به زندگیت برس، دور از جون با این همه فکر و استرس بعدها هزارتا  مشکل واست اتفاق  میفته 

امشب کلا حالم. بده 😢. 

یه کاری میگم بکن قطعا دست خالی برنمیگردی . ولی بدون گریه و این کارا . البته اگه دوست داشتی .نیت کن که واسه رسیدن به خواستت یه دور فقط معنی ایه های قرآن رو بخونی من که ازش معجزه زیاد دیدم انشالله بیای همینجا بگی واسمون . کار سختی نیست قرآن فقط معنی آیه ها

در تاریخ ۹۹/۹/۹ به همه آرزوهام میرسم 😍😍😍😍😍
کاملا طبیعه، ولی شما دارین قشنگ ترین روزای زندگیتون که ی روز آرزوتون بود، به هدر میدین  به خود ...

اره میدونم به خدا همه رو میدونم.  ولی یه چیزی همش رو قلبم فشار میاره.   دلم برای شوهرم میسوزه. اونم بچه دوست داره. ولی. من. دارم خودمو نابود میکنم.  هر روز. که بیدار میشم. تصمیم میگیرم شاد. باشم.   ولی.  افسرده تر میشم.   دلم میخاد برم پیش روانپزشک. خجالت میکشم دلم نمیخاد.  زندگی و. براش خراب کنم.   ولی یه چیزی.  همش.  میاد تو سرم.  شب و روز.   هر لحظه.  داره داغونم میکنه. این فکرا.    تیرویید گرفتم  رفته رو ۱۰.  دارم آلزایمرم میگیرم. خسته شدم. از خودم.  باید برم دکتر.  فک کنم 😢

یه کاری میگم بکن قطعا دست خالی برنمیگردی . ولی بدون گریه و این کارا . البته اگه دوست داشتی .نیت کن ک ...

ممنون گلم  باشه. حتما  دلم آرامش میخاد. فک کنم.  با این کار ارامش بگیرم