2777
2789
عنوان

خاستگار

217 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها اگر شما پسری رو نبینید و خاستگاری به صورت سنتی باشه...یکی این وسط معرف بوده...مادر پسره زنگ زده از پیر خودش اول اطلاعات کامل داده بعد شروع کرده مامان منو سوال پیچ کردن....حتی اینا رو پرسیده...قدش چنده؟ وزنش؟ رنگ پوستش؟ 

به قول مامانم انگار اومده بلانسبت گاو بخره....

به نظرتون باید اینا رو می پرسید؟

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه ابنا دیگه خیلی بی شخصیتن بگو پاشو بیا اشنایی میبینی دیگه مگه کوری

همون اخه این ها چه سوالی ؟ مامانم هم خیلی ناراحت شد...

اینا که خوبه

خاستگار من یه پیرزنه بود که‌منو کلا با خودم اشتباه گرفته بود فک کرد خواهر بزرگه کسی دیگه اس ..در حالیکه خودم بودم....و هی آمار ظاهری و اقتصادی و شغلی میگرفت...

منم هی می‌پیچوندمش....آی لذت داشت....فک کرد من خاهر کوچیکه ام..چون لاغر و ظریف بودم اونموقع

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
همون اخه این ها چه سوالی ؟ مامانم هم خیلی ناراحت شد...

مادرت بگو جواب نده بگه اگه میخواین دخترمو ببینبن تشریف ببارین اینجا اشنا شین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

اینکه خیلی طبیعیه. معمولا خ.استگاری های سنتی که اغلب خواستگاری هاست همین شکلیه. طبیعتا مادر شما هم یه سوالاتی پرسیده مگه می خئاسته برده استخدام کنه؟!!نه . آشنایی اولیه عموما همین طوره

خو میخاس ظاهرتو ب پسرش بگه دیگه شاید پسره ب مامانش گف اینارو بپرسه

پسره بچه مثبت هست، به مامانم گفتم انگار من میخوام زن خودش بشم ، خب پسرش می بینه دیگه این چه کاری....عزیزم برات صلوات فرستادم ان شا... حاجت روا بشی خانمی

پسره بچه مثبت هست، به مامانم گفتم انگار من میخوام زن خودش بشم ، خب پسرش می بینه دیگه این چه کاری.... ...

عاها نیان بهتره😂

ممنون عزیزم

برای رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میفرستین؟🙃😍🌹                         ❤دلتون شاد و لبتون خندون❤

این هایی که بیشتر از شخصیت و نجابت دختر پیگیر وضع و ظاهر هستند رو همون اول رد کنید...بنظرم این مدل خواستگار ها دنبال ملکه ی بی عیب و نقصی هستن .....با اومدن و رفتنشون هم بیشتر روحیه ی دختر رو به هم میریزن

اینا که خوبه خاستگار من یه پیرزنه بود که‌منو کلا با خودم اشتباه گرفته بود فک کرد خواهر بزرگه کسی دی ...

خوبش شد..‌🤣🤣🤣

مادرت بگو جواب نده بگه اگه میخواین دخترمو ببینبن تشریف ببارین اینجا اشنا شین

هم من هم خونوادم خودمون نمیاد اولین بار خونه بیان...من اصولا قبلی ها رو میرفتم بیرون تو یه جلسه همه چی معلوم میشد که اوکی هست یانه....

به اینم بگیم بریم بیرون زشته؟

اینکه خیلی طبیعیه. معمولا خ.استگاری های سنتی که اغلب خواستگاری هاست همین شکلیه. طبیعتا مادر شما هم ی ...

یعنی واقعا از قد و وزن هم میپرسن..خیلی پس بی فرهنگ یه سری...