2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
هم من هم خونوادم خودمون نمیاد اولین بار خونه بیان...من اصولا قبلی ها رو میرفتم بیرون تو یه جلسه همه ...

نه خوب اگه بیرون راحتترین بگین.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
این هایی که بیشتر از شخصیت و نجابت دختر پیگیر وضع و ظاهر هستند رو همون اول رد کنید...بنظرم این مدل خ ...

دقیقا من که اصلا نمی زارم بیان خونه...اگر هم خواستن بریم بیرون...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی واقعا از قد و وزن هم میپرسن..خیلی پس بی فرهنگ یه سری...

آره عزیزم. چندان اشکالی هم نداره. خوب ظاهر مهمه. مثلا بعضی از پسرا به مامانشون میگن مثلا من قد بلند دوست ندارم،قد کوتاه، یا سفید یا سبزه یا... دوست ندارم عیبی هم نداره سلیقه اش هست. مثلا من قد کوتاه نمی پسندم مامانم می پرسه و جلسه اول هم که مامان پسر میاد میگه حتما عکسش رو هم بیارید. می دونی عزیزم اتفاقا تو این شرایط خیلی هم بد نیست شاید دهها مورد همینطوری پشت تلفن رد کردیم حقیقتش اینه یه تدارک معمولی برای خواستگار بالاخره هماهنگی تایم می خواد و خانواده دختر دست کم باید دئیست هزار تومن میوه و شیرینی هزینه کنه. خانواده آقا هم یه دسته گل معمولی و شیرینی هنینطور دست کم دویست تومن

هم من هم خونوادم خودمون نمیاد اولین بار خونه بیان...من اصولا قبلی ها رو میرفتم بیرون تو یه جلسه همه ...

من جلسه اول نمی پسندم بیرون از خونه همینطور خانواده ام. توی خونه دور هم دو خانواده همو ببینن و معاشرت کنن خیلی مهمه عزیزم.اگه تا حدی اوکی شد جلسات بیرون با هماهنگی خانواده ها بذارین. 

من جلسه اول نمی پسندم بیرون از خونه همینطور خانواده ام. توی خونه دور هم دو خانواده همو ببینن و معاشر ...

من برام سخته تو خونه جلوی خانواده. ‌‌‌... به همین خاطر میگم بریم بیرون میخواد خوشش بیاد یا نیاد...

با حرفات واقعا موافقم که چه قدر الکی تلفنی رد کردیم....

من برام سخته تو خونه جلوی خانواده. ‌‌‌... به همین خاطر میگم بریم بیرون میخواد خوشش بیاد یا نیاد... ...

جلوی خانواده نمی خواین حرفای خصوصی بزنین. فقط ظاهر همو می بینین و مدل خانواده همو. مثل یه مهمونی کوچیک و صمیمی

جلوی خانواده نمی خواین حرفای خصوصی بزنین. فقط ظاهر همو می بینین و مدل خانواده همو. مثل یه مهمونی کوچ ...

من اصلا شرایط رو ندارم...به خصوص خانوادگی تو تاپیک قبلی ام هست...که مشکل خانواده دارم‌‌‌...

من اصلا شرایط رو ندارم...به خصوص خانوادگی تو تاپیک قبلی ام هست...که مشکل خانواده دارم‌‌‌...

عزیزم اگه 25سالته من ازت بزرگترم و خواهرانه تجربه ام رو میگم. از پدرت گفتی توی تاپیک قبل خوندم.بذار هرچی که هست بیان و از اول شرایط تو رو ببینن و تو رو هرچی که هستن بخوام. چند جلسه بری بیرون بهش علاقه مند بشی بعد بیان و پس بزنن خیلی تو بیشتر اذیت میشی. عزیزم پدرم من هم تقریبا مثل پدر شماست البته فحاش و اینا نیست. اما اینقدر اخلاقش تنده که همه رو ازمون دور کرده من هم اوایل مثل شما سختم بود خیلی از خواستگارای خوبم رو هم پدرم با برخورد بد رد کرد.الان میگم لابد قسمت نبودن اونا هم اگه واقعا منو می خواستن باید از سد پدرم می گذشتن. حالا دیگه ابایی از تقابل خواستگار با پدرم ندارم. پدرم هم قسمتی از هویت منه اگه کسی منو خواست باید خانواده ام رو هم تا حدی که بهش مربوطه بپذیره.بعد هم تا قسمت چی باسه. اگه قسمت باشه و خدا بخواد چشمشون رو روی همه چی غیر خوبی شما می بندن. یکی به من گفت پدرم هم مثل تو بود که هیچ چهارتا داداش بداخلاق و بد رفتار هم داشتم اما قسمتم که شد اونا دهنشون بسته شد همسر پس به خدا توکل کن .انصافا هم همسرش توی خوبی و نجابت تکه. من هم سپردم به خدا. ببخشید طولانی شد

عزیزم اگه 25سالته من ازت بزرگترم و خواهرانه تجربه ام رو میگم. از پدرت گفتی توی تاپیک قبل خوندم.بذار ...

نه عزیزم خیلی هم خوب گفتی .... یعنی واقعا ما هرشب دعوا داریم امشبم دو باره جنگ بود...حالا من میگم هر چی خیره پیش بیاد...ان شا... شما هم یه بخت خوب نصیبتون بشه و خوشبخت بشین😘😘😘😘 فقط خدا بگیم اینجور پدرها رو چیکار کنه که آینده بچه هاشون رو خراب میکنن

نه عزیزم خیلی هم خوب گفتی .... یعنی واقعا ما هرشب دعوا داریم امشبم دو باره جنگ بود...حالا من میگم هر ...

ان شاالله این مدل پدرا اخلاقشون خوب بشه و همچنان صد سال سایه شون بالای سرمون. ممنون از دعای خیرتون. ان شاالله شما هم خوشبخت بشین. ببین من همیشه میگم خدایا زود به من حکمتت رو نشون بده من صبور نیستم.همون خواستگارایی که چند سال پیش با وضع فجیعی از خونه بیرون کرد و من فکر می کردم مگه کیس ازاین بهتر هم داریم رو الان خدا بهم نشون داده و خداروشکر که بابام نذاشت. یکیشون بچه دار نمیشه مشکل داره. یکیشون زن گرفت سه ماهه زن عقدیش طلاق گرفت چون دختره گفته بوده خیلی خسیس و بداخلاقه. برای اونها متاسفم اما خداروشکر که پدرم باهاشون بداخلاقی کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز