2777
2789

لطفا هر کی تجربه داره بهم کمک کنه. 

زیر بغلم، وسط سینم، کشاله رونم، شرمگاهم،😔جوش میزنه. یعنی یه چیزی شبیه جوش ولی جوش نیس😔

مثلا زیر بغلام :بعضیا زیر بغلشون یه چیزای سفت احساس میکنن وقتی بهش دست میزنن. من اونا بزرگتر شده بعد باز شدن 😔از یه سال پیش. قبلا کم بود ولی رفته رفته زیاد تر میشه. همش ازشون چرک میاد اصلا متوقف نمیشن😔جاشون مونده خودشون هم که فقط چرک میاد. از 10 تا بیش‌تر هر روز دستمال کاغذی میزارم تا چرکا به لباسم نخوره. وسط سینم هم همین طوری هستش. همه جام😭😭😭

من اندامم خیلی خوبه ولی این چرکای لعنتی گند میزنن بهش. هم جاشون مونده قبلیا  هم اینکه واقعا خسته شدم دیگه خودم از خودم چندشم میشه چه برسه به بقیه😭😭😭😭به خاطر این موضوع تازگیا دو تا خاستگار خوبمو رد کردم😔من نمیخوام بد دیده بشم. الان هم با این اوضاع نمیتونم برم دکتر. 

از خودم بدم میاد 😭😭😭😭

کسی تجربش رو داشته یا میدونه اینا چی هستن چه خاکی تو سرم بریزم زود از بین برن.همشون بزرگ هستن 😔😔😔کمکم کنید خواهشا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما برو دکتر خیلی خطرناکه😳 چطور بیخیال نشستی 

بیخیال نیستم ولی نمیدونم مثلا دکتر پوست برم یا غده. واینکه تو شرایط کرونا نمیتونم برم😔یعنی مامانم میگه تو این شرایط واجب نیست بریم بعدا میریم

بیخیال نیستم ولی نمیدونم مثلا دکتر پوست برم یا غده. واینکه تو شرایط کرونا نمیتونم برم😔یعنی مامانم م ...

دکتر غدد برو .....ماسک و دستکش بپوش مشکلی پیش نمیاد آخه عزیزم سلامتی خودت خیلی مهمتره خدای نکرده چیز بدی نباشه ......هر چی زودتر به فکر درمانش باشی بهتره