2789
عنوان

خاستگار🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 19 پست
خب نیان اینجور ادما خاستگاری  ادم با خودش هزار فکر و خیال میکنه  واقعا ک متاسفم‌واسه این ...

چی بگم عزیزم...اگر آدم از همون اول بدونه قراره اینطوری باشن که اجازه نمیده بیان خواستگاری.....

ولی از من به شما نصیحت اگر خواهر تون تمایل به ازدواج نداره زیاد اصرار نکنید ...چون خدایی نکرده فردا بابت همین موضوع در زندگیش به مشکل بخوره هم در روحیه اش اثر منفی داره هم اینکه شما.و مادرتون رو مقصر میدونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره خب دوست بودن مامانا باهم رفت و امد داشتیم  کلا رو دربایسی نداریم

خوب وقتی دختر بگه قصد ازدواج ندارم مگه بیکارن پسرشون بدبخت کنن

این حرف یعنی من به دلایلی از پسر شما خوشم نمیاد و نمیخوام باهاش ازدواج کنم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خب نیان اینجور ادما خاستگاری  ادم با خودش هزار فکر و خیال میکنه  واقعا ک متاسفم‌واسه این ...

عزیزم ببخصید رک میگم

اما اونا مشکلی نداشتن،،مشکل اصلی از خانوادهدشما بوده که رک گفتید ۳۱د ازدواج نداره بعد گفتید بیان خواستگاری

خوب منم باشم داداشم بدبخت نمیکنم با دختری که گفته نمیخواد باهاش ازدواج کنه

من قصد بی احترامی نداشتم فقط خواثتم بدونید کار بدی نکردن فقط اینده پسرشون براشون خیلق مهمه مثل همه ما

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد