2777
2789
عنوان

خاستگار🤔

210 بازدید | 19 پست

بچها چن رو پیش یکی اومد خاستگاری خواهرم یعنی مادرو خواهر پسره اومدن خاستگاری و این حرفا همون رکز

خواهرم گفته نه ازدواج نمیکنم ☹

مادرم گفته خبرتون میکنم 

بعد چن روز مادرم زنگ زده گفته 

ب مادر پسره(دوست صمیمی ان با مامانم) ک اوکیه بیان دخترو پسر 

حرف بزنن ک مادر پسره گفته باشه ..ظهر میایم .دیگ خبرشون نشد تا اینکه دیروز مادرپسره زنگ زده گفته کمر درد داشتمو اینا

و اینکه اصلا از خاستگاری حرفی نزده الانم مامانمو تو کوچه دیده بازم هیچی نگفته در مورد خاستگاری یعنی پشیمون شدن

و اینکه کیس خوبیه دوس نداریم از دست بره چیکا کنیم؟

خدایا شکرت 

رفتن همونجا که عرب نی انداخت😅

خواهرت جلو اونا گفته ازدواج نمیکنم؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید ولی باید بگم این مدل از اون نوع خواستگار هابی هستن که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست ..پیگیر نباشید زیاد....منم مثل همین رو ماه پیش داشتم...مادر و خود پسر اومدن و مادرپسر زنگ زد و گفت پسرم نظرش مثبته و شماره گرفت ..پسره یکی دوبار پیام کوتاه  داد که فعلا نمیتونه صحبت کنه و قرار صحبت‌ها باشه بعدا  و دیگه خبری نشد....این مدل خواستگارها زیاد جدی نیستن....

ببخشید ولی باید بگم این مدل از اون نوع خواستگار هابی هستن که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست ..پیگیر ن ...

خب نیان اینجور ادما خاستگاری 

ادم با خودش هزار فکر و خیال میکنه 

واقعا ک متاسفم‌واسه اینجور ادما 

من خودم انقد خوشحال بودم

اعصابم خراب شد انگار ن انگار اومدی جلو حرف زدی 

پای حرفت وایسا نگران خواهرمم راضیش کردیم 

ولی نیومدن

خدایا شکرت