بچه ها من شوهرم دو هفته ای بود که علایم کرونا داشت میرفت دکتر و پنی سیلین و آزیترومایسین براش تجویز میکردن به اصرار بهش گفتم برو یه آزمایش کرونا بده بماند که با چه مصیبتی فرستادمش و بعد از سه روز گفت که آزمایشم منفی هست نگو آقا آزمایشش مشکوک شده و گفتن سه روز دیگه باید تکرار بشه و ایشون به من نگفتن الان اتفاقی تو کیفش دیدم هر کاری میکنم نمیره آزمایشش رو تکرار کنه میگه اگه کرونا هم بود الان دیگه دوهفتم تموم شده به خدا از عصبانیت دارم منفجر میشم تازه نشسته برنامه مسافرت واسه آخر هفته میچینه میگه تو نیا به درک.واقعا نمیدونم چیکار کنم؟
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)